Hogan's Heroes: Razlika između izmjena

Dodano 14 bajtova ,  prije 5 godina
→‎Saveznici: Popravljeni tipfeler
(→‎Saveznici: Popravljeni tipfeler)
oznake: mobilno uređivanje mobilno veb-uređivanje
(→‎Saveznici: Popravljeni tipfeler)
oznake: mobilno uređivanje mobilno veb-uređivanje
===Saveznici===
 
Pukovnik Robert E. Hogan ([[Bob Crane]]) - lukavi viši časnik [[Zračnih snaga vojske Sjedinjenih Država]] koji je ujedno i predvodnik grupe,osmišljava i provodi tajne operacije u logoru te upravlja zapovjednikom pukovnikom Klinkom i narednikom Schultzem.
Narednik James Kinchloe ([[Ivan Dixon]]) - [[Afroamerikanci|afro-američki]] ekspert za radio-veze koji odlično imitira glas [[Adolf Hitler|Adolfa Hitlera]] kad je potrebno.
Desetnik Louis LeBeau ([[Robert Clary]]) - pripadnik Snaga Slobodne Francuske koji je odličan kuhar i patriotski Francuz. Svojim jelima potkupljuje narednika Schultza.Nizak je,što mu omogućava da ulazi u objekte poput kutija,sefova i kolica usprkos tome što je [[klaustrofobija|klaustrofobičan]].
Desetnik Peter Newkirk ([[Richard Dawson]]) - pripadnik [[RAF-a]]Kraljevskih oružanih snaga čija je uloga da bude grupin džepar, mađioničar, kartaš, krivotvoritelj i obijač sefova. On također odlično imitira Hitlerov glas, ali i britanskog premijera [[Winston Churchill|Winstona Churchilla]].
 
===Nijemci===
Anonimni korisnik