Radio Futog – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nik Oldy (razgovor | doprinos)
Nema sažetka izmjene
Nik Oldy (razgovor | doprinos)
Nema sažetka izmjene
Red 8:
| Početak emitiranja = [[20. jun]] [[1995]].
}}
'''Radio Futog''' je bivša državna regionalna radio stanica iz [[Futog]]a koja je emitovala svoj program na teritoriji [[gradska opština Novi Sad|opštine Novi Sad]] u okviru [[KulturniКulturni centar „Mladost“ Futog|КC-a "Mladosti" Futog]].
 
== Osnivanje i prve godine rada ==
Radio Futog je osnovan [[20. jun]]a [[1995]]. godine, svoj program je emitovao u kontinuitetu dvadesetjednu godinu. Program Radija Futoga se emitovao se 24 časa na frekvenciji 99,5 Mhz sve do [[18. avgust]]a [[2016]]. godine.
 
Informativni, muzički, zabavni i komercijalno-marketinški program bili su osnova programske koncepcije Radija Futoga. Na talasima radija intenzivno su se emitovale servisne informacije od značaja za regionalno područje slušanost radija dosežao je oko 30 km u poluprečniku i pokrivao je u celosti teritoriju opštine Novi Sad i [[Beočin]].
Red 17:
Popodnevni i večernji program bio je baziran na interesantnim informacijama iz sveta muzike, filma, kulture a bile su zastupljene i servisne informacije u vidu najava za sutrašnje ili predstojeće dane.
 
Radio Futog, je bila radio stanica sa dugom tradicijom i respektabilnom slušanošćuje kojakoji je podržaopodržavao i medijski propratio brojne projekte.
== Vidi još ==