Radio Futog – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nik Oldy (razgovor | doprinos)
Nema sažetka izmjene
Nik Oldy (razgovor | doprinos)
Nema sažetka izmjene
Red 7:
| Razina = Državna radio-stanica
| Početak emitiranja = [[20. jun]] [[1995]].
| Website = [http://www.radiofutog.com www.radiofutog.com]
}}
'''Radio Futog''' je bivša državna regionalna radio stanica iz [[Futog]]a koja emitujeje emitovala svoj program na teritoriji [[Opštinagradska opština Novi Sad|opštine Novi Sad]] u okviru [[KICКulturno-informativni centar Mladost„Mladost“ Futog|KICКC-a "Mladosti" Futog]].
 
=== Osnivanje i prve godine rada ===
Radio Futog je osnovan [[20. jun]]a [[1995]]. godine, svoj program emitujeje emitovao u kontinuitetu većdvadesetjednu osamnajst godinagodinu. Program Radija Futoga se emitujeemitovao se 24 časa na frekvenciji 99,5 MHzMhz sve do [[18. avgust]]a [[2016]]. godine.
 
Informativni, muzički, zabavni i komercijalno-marketinški program bili su osnova programske koncepcije Radija Futoga. Na talasima radija intenzivno su se emitujuemitovale servisne informacije od značaja za regionalno područje slušanost radija dosežedosežao je oko 30 km u poluprečniku i pokrivapokrivao je u celosti teritoriju opštine Novi Sad i [[Beočin]].
 
Popodnevni i večernji program bio je baziran na interesantnim informacijama iz sveta muzike, filma, kulture a zastupljenebile su zastupljene i servisne informacije u vidu najava za sutrašnjisutrašnje ili predstojeće dane.
 
Radio Futog, je podržao i medijski propratio brojne projekte a kaobila radio stanica sa dugom tradicijom i respektabilnom slušanošću,slušanošćuje којаkoja јеje upodržao stanjui damedijski ispratipropratio svabrojne dešavanjaprojekte.
== Vidi još ==
* [[Radio Beograd]]
 
== Reference ==
Radio Futog se emitije i uživo i putem interneta. Radio Futog je radio-stanica koja emituje informativno-komercijalni program čiju programsku politiku, uz stariju narodnu muziku, čine gradske vesti i informacije o dešavanjima u sportu i kulturi. Odlukom Saveta [[Republička radiodifuzna agencija|Republičke radiodifuzne agencije]], od [[26. februar]]a [[2008]]. godine, Radio Futog je radio stanica koja je dobila dozvolu za emitovanje radio-programa, na osnovu javnog konkursa za lokalna i regionalna područja.
{{reflist}}
 
== Povezano ==
* [[Radio Novi Sad]]
* [[Radio Beograd]]
 
== Spoljašnje veze ==
* [http://www.radiofutog.com Radio Futog (zvanični sajt).]
* [http://composite.us.to:8006/ Radio Futog (Narodni radio) uživo preko interneta za audio plejer.]
* [http://www.radio-srž.com/ Radio Srž Futog (zvanični sajt).]
* [http://212.24.108.64:8008/ Radio Srž Futog uživo preko interneta za audio plejer.]