Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka izmjene
Nema sažetka izmjene
Red 56:
==Dobrodošlica==
Hvala na dobrodošlici i srdačnosti. Rado ću učestvovati u nekim zajedničkim projektima. Jesam novajlija, ali imam nekog iskustva u pisanju-uređivanju i prevođenju tekstova. Trudim se da se orjentišem, i ukapiram skroz kako funkcioniše sve ovde. Drago mi je da ima ljudi sa više iskustva koji su spremni pomoći. Ako i tebi šta zatreba, ili imaš neko pitanje, ideju ili temu za tekst, razgovor, tu sam. Upravo sam završila jedan tekst i još sam u fazi pregledanja grešaka...posle objavljivanja. Možes Baciti pogled Ripper je već intervenisao, to je stranica o Kraftivizmu, prevod sa engleske wikipedije. Srdačan pozdrav!--[[Korisnik:BackToSchool|BackToSchool]] ([[Razgovor sa korisnikom:BackToSchool|razgovor]]) 00:01, 23 mart 2017 (CET)
:Hvala na izmenama i doterivanju. Još sam i ja par grešaka primetila pri svakom čitanju se pojavi, nije mali tekst a skoro je postavljen, imam problem sa referencama od 11. malo su pobrkane...zamenjene...ne znam kako se to desilo, pa mi ostaje jos to preurediti :)
:Najuže polje interesa mi je politička filozofija i terminologija. Na engleskoj wikipediji imaju kategoriju political science terminology. Dvoumila sam se da li da dodam ovu kategoriju, ali ipak nisam. Šta misliš o tome? Oko [[Kraftivizam|ovog]] teksta nisam našla sve kategorije koje su u engleskom prevodu...Recimo Tekstilna umetnost ne postoji na srpskohrvatskoj wikipediji, i to ostaje za neki budući projekat ali se treba malo proučiti ta oblast. Mene dotiče taj tekst u više smisla je blizak temama koje me zanimaju:pojam privatnog i javnog u političkoj teoriji;pojam restauracije i reciklaže, ponovnog korišćenja starih predmeta,na engleskom ''reuse'' pa možda nastane još tekstova na ovu poslednju temu da se to malo razjasni i proširi videću još.
:Svaka čast na odabranom tekstu, baš je obiman.
:Da ne dužim :) čujemo se preko maila. hvala na svemu još jednom:) Pozdrav!--[[Korisnik:BackToSchool|BackToSchool]] ([[Razgovor sa korisnikom:BackToSchool|razgovor]]) 00:39, 24 mart 2017 (CET)