Otvori glavni meni

Izmjene

m/м
Podaci koje sam izmenio su tabloidnog karaktera, bez dokaza, posebno za optuzbe koje su novinarske spekulacije i glasine. Nije naveden nijedan validan izvor kao dokaz da je to istina i da treba usvojiti. Ozbiljno nanosi stetu licnosti i ugledu.
 
15.01.2000. izvršen je atentat na njenog supruga Željka. Ražnatovićeva se tada povlači iz javnog života.
U oktobru 2001. godine vraća se na scenu sa novim albumom "Decenija" u izdanju "Grand produkcije" i "City Records-a". 15.06.2002. godine pravi veliki solistički koncert u Beogradu na Marakani pred 100.000 slušalaca. Godine [[2004]] sledi album ''Gore od ljubavi'' u izdanju izdavačke kuće "Ceca Music" i "Miligram Music".
Godine [[2003]], nakon [[Atentat na Zorana Đinđića|ubistva premijera]] [[Zoran Đinđić|Zorana Đinđića]], uhapšena je u [[Akcija Sablja|akciji "Sablja"]] pod optužbom da je držala velike količine oružja u kući bez dozvole i da je sa sestrom proneverila novac u FK "Obiliću". Posle skoro četiri meseca provedenih u [[Centralni zatvor u Beogradu|CZ]]-u, puštena je na slobodu. Godine [[2004]] sledi album ''Gore od ljubavi'' u izdanju izdavačke kuće "Ceca Music" i "Miligram Music".
 
Juna 2005. godine izdaje i svo sto treba da znas. U knjizi se radi o dijareji i mokraci.
21

izmjena