Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 429:
:Odogovit ću ovdje, jer ne znam gdje bi. Prvo, nema problema na pitanju, mada bi mi bilo jako drago da znam tko stoji iza njega :) (znam da nisi Igor Janev, taj je tip mnogo nepristojniji :D). Što se brisanja samog članka tiče, oko toga je davno provedena rasprava i on je pobrisan sukladno odluci na više Wikipedija da se radi o trolerskom članku, dakle s naše strane ne postoji nikakav inat. Naš je doprinos brisanju, ''de facto'', minimalan, ali kažem, čak se i oko toga vodila rasprava i rezultat te rasprave bilo je brisanje članka --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 15:56, 19 decembar 2016 (CET)
::Dragi Edgare, Ti i sam znaš da je članak prisutan na 14 jezičkih Vikipedija. Znaš iz svog dugogodišnjeg iskustva da je Janev relevantan i da možeš ići sa člankom. Mudar si čovek i znaš da u ovoj situaciji treba mudro i pažljivo postupati. Pravila jesu pravila, međutim, najbolje što bi mogao učiniti je kreirati taj članak sa minimum informacija i završiti to besmisleno i štetno ratovanje. Konačno, ovo je akademska enciklopedija i morali bi se svi ponašati u akademskom duhu i sa određenim uzajamnim uvažavanjem. Ako je neko nekom učinio nešto neprijatno ili loše drugome, trebalo bi ići na uzajamno izvinjenje i dogovor, pa i nezavisno ko je prvi počeo ili ko je kriv. Sa Janevim treba uspostaviti korektne odnose i odnose od uzajamnog respekta i poverenja. Isterivanje apstraktne pravde nemora uvek biti uvek produktivno i najkorisnije. S njim se treba izmiriti i pokazati taktičnost i mudrost. Nadam se da će mudrosti i dobrota prevagnuti na obe strane i da će kompromis biti postignut. Pozdrav,[[Posebno:Doprinosi/93.86.53.106|93.86.53.106]] 16:35, 19 decembar 2016 (CET)
:::Ja za Janeva nikada čuo nisam. Istina, nisam ja referentni sustav, ali ovo je apropo toga da mogu procijeniti temeljem svog iskustva - temeljem mog iskustva, Igor Janev uopće ne postoji. Rasprava je provedena i, što se mene tiče, članak ne može ići. Nema to veze ni s mojom mudrošću ni sa čim drugim, stvari su prosto takve. Ako je, dakle, članak doista prisutan na 14 Wikipedija, onda ne vidim tako oštru potrebu da bude prisutan i ovdje. Nismo mi centar svijeta :D U svakom slučaju, sljedeći put očekujem da se uredno predstaviš, dragi IP, inače ova komunikacija s duhom neće imati smisla :) --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 22:25, 19 decembar 2016 (CET)