Razgovor:Franjo Josip I od Austro-Ugarske – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
 
Red 41:
::::::Ne znam kojih se smjernica trenutno drži shwiki (može link?), ali imam dojam da se često voli uteći stranim rješenjima kad su ona domaća nepomirljiva iz kojekakvih razloga. No ako se na srpskohrvatskoj Wikipediji kao kriterij uzmu srpskohrvatski izvori, a ne srpskohrvatske varijetetske Wikipedije, onda stvari obično postanu kudikamo jasnije. ;)
::::::Što se tiče ovog članka, ne vidim ni ovdje na razgovornoj stranici, a ni u sažecima u historiji izmjena, koji su točno razlozi nesporazuma u vezi s naslovom. Razgovorne stranice korisnikâ u sporu nisam pretraživao, ali mogle bi skrivati odgovor. Bilo kako bilo, suradnici bi trebali ukrštati stavove na osnovi izvora, a ne bez njih. Time je manja vjerojatnost za svođenje stvari na osobni nivo, što naposljetku ne koristi nikomu, a najmanje shwikiju kao enciklopediji. A da bi srpskohrvatsku Wikipediju trebalo dovesti u red, trebalo bi. No to je na sreću tek manji problem jer i narod znade... ''đe čeljad nije bijesna, ni kuća nije tijesna''. :) --[[Korisnik:Conquistador|Conquistador]] ([[Razgovor sa korisnikom:Conquistador|razgovor]]) 15:47, 8. decembra 2016. (CET)
::::::P. S. ''[[Hrvatski enciklopedijski rječnik]]'' u izdanju Novog Libera je zatvoreno izdanje u odnosu na ''Wikipediju'', pa i, ako ćemo primjerenije, ''Wiktionary'', koji su u naravi otvorena izdanja i za njih vrijede nešto drukčiji principi, odn. politike i smjernice za uređivanje sadržaja. Treba imati to na umu jer način nastanka sadržaja ondje i ovdje nije identičan. ''Wikipedia'' je ipak referentno djelo gdje su stalno ''radovi u toku''. ;) --[[Korisnik:Conquistador|Conquistador]] ([[Razgovor sa korisnikom:Conquistador|razgovor]]) 16:12, 8. decembra 2016. (CET)
Nazad na stranicu "Franjo Josip I od Austro-Ugarske".