Razlike između izmjena na stranici "Lista likova serije Law & Order"

}}
 
Edward "Ed" Green (Jesse L. Martin) je uveden kao novi niži mlađi partner višem detektivu [[Spisak likova "Law & Order"#Leonard V. Briscoe|Lennieju Briscoeu]] (Jerry Orbach) novi mlađi partner, nasledivši [[Rey Curtis|Reya Curtisa]] ([[Benjamin Bratt]]). Greenova spremnost da prekrši pravila da bi uhapsio osumnjičene malo draži njegove nadređene, a on je u početku mislio da je Briscoe prestar da bi efikasno istraživao zločine. Green i Briscoe imaju nekoliko neslaganja o mogućnostima ovog drugog. Kasnije, međutim, Green povećava poverenje i poštovanje prema njegovom partneru, kao i ton njegove neuobičajene istražne metode. On i Briscoe se često šale o svojoj razlici u godinama, kao i u vezi Greenovih Rolexa i Briscoeovih propalih brakova. Greenov broj značke je 3472.
 
Nakon što su zajedno radili u seriji pet godina, Briscoe se povlači u penziju, a na Greena je više uticalo njegovo penzionisanje, pa mu je trebalo vremena da se zagreje pored svog novog partnera, [[Spisak likova "Law & Order"#Joseph Fontana|Joea Fontane]] (Dennis Farina), čiji je stil je više suprotan od Briscoevog. Međutim, Green kraju prazni neke napetosti između Fontane i poručnika [[Spisak likova "Law & Order"#Anita Van Buren|Anite Van Buren]] (S. Epatha Merkerson).
 
Lupu je dat Greenov položaj starijeg partnera, i njemu detektiv [[Kevin Bernard]] ([[Anthony Anderson]]) iz Biroa za unutrašnju kontrolu, koji je istraživao Greena, postaje novi partner.
{{clear}}
 
==== Consuela Rubirosa ====
Anonimni korisnik