Razlike između izmjena na stranici "YouTube"

Obrisano 946 bajtova ,  prije 3 godine
Prema statističkom istraživanju iz lipnja 2006. godine na YouTubeu je dnevno pregledavano 100 milijuna video isječaka, a tokom 24 sata postavljano 65 000 novih video isječaka. Prema istraživanju tvrtke Nielsen/NetRatings stranicu posjećuje gotovo 20 milijuna korisnika mjesečno, od toga 44% žena i 56% muškaraca najčešće dobi od 12 do 17 godina. Prema istraživanju stranice Hitwise.com 64% mrežnog video prometa u [[UK]]-u odvija se na YouTubeu.
 
== UtjecajGledajte naPornice društvosvaki dan ==
RornHub!!!! 30 cm penis
 
YouTube je kao besplatan medij postao sredstvom promoviranja anonimnih filmskih autora i glazbenika koji su ovim putem stekli popularnost i probili se u tradicionalne medije poput [[Radio|radija]] i [[Televizija|televizije]], u svibnju [[2007.]] ponudio je najgledanijim autorima da postanu njihovim partnerima te na taj način dobiju dio zarade od reklama koje s pojavljuju pored njihovih uradaka.
 
Moć YouTubea prepoznali su i političari. Tako kandidati za američke predsjedničke izbore [[2008.]] godine koriste YouTube kao medij za predsjedničku kampanju čime se najviše služe [[Barack Obama]] i [[Hillary Clinton]]. Potencijalni birači mogu pregledavati video uratke u kojima predsjednički kandidati iznose svoje stavove te ih komentirati vlastitim uratcima. Također, američki mediji ističu da je YouTube odigrao značajnu ulogu u porazu republikanskog senatora Georgea Allena 2006. zbog video isječka u kojem senator iznosi [[Rasizam|rasističke]] stavove.
 
== GLEDAJTE ZIGUBIGULE I SUBSCRIBE TO MUDJA!!! ==
Anonimni korisnik