Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Jeli treba dalje da nastavis sa bezobrazlukom?
Poništena izmjena 40659615 korisnika Vujkovica brdo (razgovor)
Red 48:
 
Ti si se, vidim, baš namjerio na mene, ha? :D U svakom slučaju, izmjene koje si vratio su izrazito nepristrane, iznose vrijednosne sudove i ne prezentiraju činjenično stanje na neutralan, objektivan i enciklopedijski način. Neovisno o referencama. Ako si voljan preformulirati taj sadržaj i napraviti nekakvu suvisliju strukturu, onda isti može ostati. U svakom slučaju, neću imati previše tolerancije za ovakav način rada, koji sad već graniči s namjernim opstruiranjem --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 21:23, 15 novembar 2016 (CET)
 
== Swim away ==
 
Nije trebalo da [https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Don%27t_take_the_bait dozvoliš da se upecaš]. Swim away, još nije kasno za to. A Đuro će ti oprostiti što te je tukao. --[[Korisnik:Antidiskriminator|Antidiskriminator]] ([[Razgovor sa korisnikom:Antidiskriminator|razgovor]]) 20:35, 22 novembar 2016 (CET)
 
==Sadržaj==
 
Nisi prvi koji je suočen s ovim i na ovoj su se Wikipediji vodile određene rasprave oko ovoga. Trenutno, prema aktualnoj praksi, nije dozvoljeno uklanjati tuđe poruke sa stranice za razgovor, osim ako su one '''eksplicitno uvredljive''' ili na neki drugi način krše Wikipedijina pravila (npr. prijetnje, otkrivanje osobnih podataka, ...). Ova je poruka, barem onako kako sam ju ja doživio, čak stavljena kao svojevrsna podrška tebi, međutim ako i jesam krivo shvatio, njezin ironični kontekst ne bi smio biti problematičan. Doduše, da ne ispadne da nisam za kompromisno rješenje, ukoliko {{u|Antidiskriminator}} sam ukloni ili pristane na to da se poruka ukloni, neću imati problema s tim --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 13:17, 24 novembar 2016 (CET)
 
:Dakle, kao što rekoh, prema pravilima ove Wikipedije, na koje si se sklon pozivati, trenutno nije dozovoljeno uklanjati tuđe poruke osim u navedenim slučajevima. Prema mojoj procjeni, ovo nije takav slučaj. Ako je Antidiskriminator voljan ukloniti ili dati dozvolu da se ista ukloni, nema problema. U suprotnome, ovo predstavlja kršenje pravila i neće proći. Zamolio bih te još jednom da smiriš tenzije, da poštuješ pravila i da se ponašaš dolično, kako jednom iskusnom, odgovornom i dobronamjernom korisniku doliči. Trenutno, tvoj rad predstavlja veću opstrukciju, nego što predstavlja korist. Moj savjet je da se posvetiš člancima, a birokraciju prepustiš birokratima --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 13:36, 24 novembar 2016 (CET)