Razlike između izmjena na stranici "Wikipedia:Administratori/Prijedlozi za oduzimanje statusa"

 
Ja sam članak o logici prvog reda napisao u inicijalnoj verziji što sam naglasio u ''Sažetku'' čime sam dao do znanja da treba nastaviti rad na njemu, ja ili neko drugi. Ako članak nije kompletan na ovaj ili onaj način to se onda naglasi u samom članku, ili na stranici za razgovor i ostavi da se u nekom razumnom vremenu dopuni i popravi. Ako se već misli da članak treba obrisati onda se da predlog pa se o predlogu raspravlja i nalazi najbolje rešenje koje ne mora biti brisanje.
Logika prvog reda je opšte i osnovno znanje koje danas ima svaki univerzitetski obrazovan matematičar i svakom dovoljno obrazovanom matematičaru je bilo moguće da oceni vrednost napisanog u članku. Ono što sam ja napisao nisu bili nikakvi silogizmi ni nabacane formule. Postoje samo iskazi a ne formule. Kad se ovako pljune na nečiji rad, i to bez ikakvog razloga, onda treba da sledi izvinjenje i vraćanje obrisanog što nikako nije i nikad učinjeno, pa ni sad, već se pravda brzopletošću.
 
A o Andriću sam rekao što sam rekao. Kad je on sam o sebi rekao i ponovio da je srpski pisac i Srbin, nije trabunjao niti brojao krvna zrnca. Isto tako nisu trabunjali ni Vojnović, Oesterling, Lowett, McNeill, Schmitt kad su rekli da je Ivo Srbin.
211

izmjena