Wikipedija:Zahtjevi za oduzimanje administratorskog statusa – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 331:
A o Andriću sam rekao što sam rekao. Kad je on sam o sebi rekao i ponovio da je srpski pisac i Srbin, nije trabunjao niti brojao krvna zrnca. Isto tako nisu trabunjali ni Vojnović, Oesterling, Lowett, McNeill, Schmitt kad su rekli da je Ivo Srbin.
Ponoviti to što je Ivo rekao o sebi i što su drugi rekli o njemu nije "čuvanje ovaca", niti je to "jedan nacionalistički pamflet". A što kažu Hrvati i Bosanci o Ivi čije je delo deo njihove kulture, ja mogu samo prihvatiti i pozdraviti sve ono što bi bilo pozitivno u tom kazivanju.
Dakle, ovaj adminstrator insistira na njegovim cenzorkskimcenzorskim rezonima zaboravljajući činjenicu da je administratorima ZABRANJENO cenzorstvo što ovaj adminstrator proglašava brigom za kavlitet.
 
O Hrvatskom proljeću. Članak se piše koristeći reference pri čemu svaka napisana reč u članku mora da ima svoje opravdanje u referencama. Izbor referenci mora da bude neutralan i nikome se ne daje pravo diskvalifikovanja 21 reference a prihvatanjeprihvatanja i nametanja samo jedne.
O ostalom sam već rekao dovoljno i neću ponavljati. Oba administratora yaboravljaju ili ignorišu najosnovnije pravilo: Wikipedija je slobodna enciklopedija, tj necenzurisana.--[[Korisnik:Vujkovica brdo|Vujkovica brdo]] ([[Razgovor sa korisnikom:Vujkovica brdo|razgovor]]) 11:11, 17 novembar 2016 (CET)
 
===Glasovanje===