Muzička škola Kosta Manojlović (Zemun) – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka izmjene
Nema sažetka izmjene
Red 121:
* [[Ivan Tomašev]], solo-pevač. Radio je 2 godine u [[Opera Srpskog narodnog pozorišta|''Novosadskoj operi'']], potom postaje prvi bas ''Beogradske opere''.
* [[Jasmina Trumbetaš]], solo-pevačica. Ona je danas jedan od vodećih soprana u ''Beogradskoj operi''.
* [[Bojan Zulfikarpašić]], poznat kao i Bojan Z, svetski poznati jazz muzičar i pijanista. Dobitnik mnogobrojnih internacionalnih priznanja, 2005-e izabran za najboljeg evropskog jazz umetnika. Svirao na svim bitnim internacionalnim festivalima. Živi i radi u Parizu, gde i predaje. Gostujući profesor na jazz odseku FMU-a u Beogradu.
* [[Stefan Milenković]]<ref>[http://www.milenkovich.com/ Stefan Milenković, ''zvanični sajt'']</ref><ref>[http://en.wikipedia.org/wiki/Stefan_Milenkovi%C4%87 Stefan Milenković]</ref>, naš poznati [[violina|violinista]]. Dobitnik je mnogih nagrada i priznanja na najznačajnijim međunarodnim takmičenjima. Pored brojnih koncertnih turneja, posvetio se i pedagoškom radu sa studentima. Predaje na ''Juilliard's Delay Institute''.
* [[Marko Josifoski]], naš poznati violinista. Studirao je u [[Bern]]u. Dobitnik je mnogih nagrada i priznanja, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Nastupao je na koncertnim podijumima gotovo svih evropskih zemalja. Asistent je na [[Akademija umetnosti Univerziteta u Novom Sadu|AU]] u [[Novi Sad|Novom Sadu]].