Razlike između izmjena na stranici "Lista likova serije Law & Order"

|Igra ga= [[Michael Moriarty]]
}}
Benjamin "Ben" Stone ([[Michael Moriarty]]) je postao izvršni pomoćnik okružnog tužitelja 1985. godine, nakon što je osudio varalicu i ubojicu Philipa Swanna, koji nekoliko godina kasnije podiže tužbu protiv Stonea kada je valjanost suđenja dovedena u pitanje (Swann je bude proglašen krivim i poslat natrag u zatvor). Stoneovi pomoćnici su bili [[Spisak likova "Law & Order"#Paul Robinette|Paul Robinette]] i [[Spisak likova "Law & Order"#Claire KincaidClaireKincaid|Claire Kincaid]].
Kao strog i nepopustljiva šef, Stone može biti neko s' kim se vrlo teško radi; u pilot epizodi, detektivi [[Spisak likova "Law & Order"#Maxwell Grevey|Max Greevey]] i [[Spisak likova "Law & Order"#Michael Logan|Mike Logan]], su rekli da Stone "jede POT-pve za ručak." Ipak, Stone je obično prilično tih, te je sklon korištenju bezopasnih riječi kao što su "gospodine" kojima prijenosi svoj prezir na ljude koje tuži.
Stone se posljednji put u seriji pojavio u epizodi "Stari prijatelji". Epizoda oslikava slučaj reketiranja u kojem je glavni svjedok, čiji je iskaz Stone dobio nakon što je zaprijetio da će je poslati u zatvor, je ubila ruska mafija. On se osjećao odgovornim za njezinu smrt, pa je podneo ostavku.
Anonimni korisnik