Mia Farrow – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka izmjene
Nema sažetka izmjene
Red 46:
Iste godine Mia putuje u [[Indija|Indiju]] u želji da prouči transcendentalnu meditaciju. Ovo putovanje izazvalo je veliku medijsku pažnju zbog prisustva sve četvorice [[The Beatles|Bitlsa]] i [[Mike Love|Mike Love]]-a [[The Beach Boys|(The Beach Boys)]]. U njihovom društvu bila je i Mijina sestra Prudens koja je inspirisala [[John Lennon|Džona Lenona]] da napiše pesmu „Dear Prudence“.
1970.g. Mia se udaje za nemačko-američkog pijanistu jevrejskog porekla [[Andre Previn|Andre Previna]]. Sa njim ima tri sina: blizance Metjua i Sašu (1970.) i Flečera (1974.). Pored biološke dece usvojili su još troje dece. Razveli su se 1979.g. ali su ostali u dobrim odnosima. Početkom ’80. Mia započinje dvanaestogodišnju ljubavnu vezu sa režiserom Vudijem Alenom iako se nikada nisu venčali niti živeli zajedno. 1987.g. Mia rađa njihovog sina Sačela (Satchel) danas poznatog kao [[Ronan Seamus Farrow]] koji je sve uspešniji novinar i borac za ljudska prava. Takođe su usvojili sina i ćerku. Njih dvoje su se razišli nakon što je Mia otkrila ljubavnu vezu između Alena i Soon Yi - njene usvojene ćerke iz braka sa Andreom Previnom. Nakon ovoga usledila je borba za starateljstvo nad njihovo troje dece koje je dobila Mia.
Mia je kao samohrana majka usvojila još šestoro dece tako da je ukupan broj njene dece dostigao 15. Na žalost njena usvojena ćerka Tam Farrow je umrla 2000.g. u 19.g. od bolesti srca. Za vreme božića 2008. preminula joj je i druga usvojena ćerka Lark Previn koja je dugo godina bila teško bolesna.
Mia provodi vreme u stanu na Manhattan-u i imanju u Bridžvoteru (Konektikat).