Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
m Vraćene izmjene Vojvoda Živojin Mišić (razgovor) na posljednju izmjenu korisnika Edgar Allan Poe
Red 88:
 
Što radiš s onim nesuvislim izmjenama? Neopravdano si uklonio dvije kategorije iz članka, koje ne trebaju biti uklonjene, i dodao kurziv na članak bez ikakvog razloga? Zamolio bih te da svoje izmjene ne vršiš na takav način i da se, prije svega, posvetiš svojim ranijim člancima --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 00:10, 14 maj 2016 (CEST)
 
==Blok #4==
 
Jel' ono Hari pjevao - "Bilo je lijeeeeepo, dok je trajaloooooooo"? Svakako, vratio si se. Nisi krenuo sređivati stare članke, rek'o uredu. Krenuo si sređivati već postojeće članke, rek'o uredu. Uradio si to krivo, rek'o, opet, uredu, upozorit ću te samo i zamoliti da obaviš posao. Ti u međuvremenu napišeš novi članak (pretpostavljam opet kopiran), unatoč jasnoj zabrani, za što sam ti bio spreman ili dati jedno upozorenje, ili izreći novi blok, ali ne duži od dva tjedna - međutim! Ti fino, u međuvremenu, odgovoriš na moju zamolbu tako što me nazoveš fašistom i insinuiraš spolni odnos s mojom rodbinom... ako te tješi, nisi nit' prvi, nit' originalan :D Svakako, takvo ponašanje se ovdje ne tolerira i to je prešlo sve granice dobrog ukusa.
 
S obzirom da si kroz ovo kratko vrijeme pokazao apsolutni nedostatak volje naučiti pravila ove Wikipedije, poslušati savjete i konstrkutivno doprinositi istoj, pri čemu si se ponašao krajnje netolerantno i neprihvatljivo, izričem ti blokadu u trajanju od '''1 godine''', s upozorenjem da, ukoliko se i pojaviš nakon te godine, ako nastaviš s ovakvim ponašanjem, bit ćeš trajno blokiran od uređivanja ove Wikipedije. Ja sam već započeo konzultacije s kolegom oko produljenja bloka na neodređeni vremenski period, međutim dok se tu ne dogovorimo, imaš blok u trajanju od 1 godine. Nadam se da ćeš u tom periodu shvatiti o čemu se radi i zašto je do svega ovoga uopće došlo --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 01:11, 14 maj 2016 (CEST)