Lista likova serije NCIS: Los Angeles – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 230:
 
Eric i Nell su se poljubili ispod jelka u četvrtoj sezoni u epizodi "Slobodna vožnja", to je bilo na kraju epizode i kada niko nije bio u blizini. U šestoj sezoni u epizodi "Humbug" Nell poziva Eric da pođe s njom u posetu njenoj porodici za praznike, sugerišući da pokušava da smisli priču da bi mogao da kaže da je njen dečko. Na kraju epizode "Blejzin sjaj", kada je Nell je sama u OSP-u, Eric se vrati iz susreta s Blaze i izvinjava se zbog načina na koji se ponašao. Oni su tada podelili intimni trenutak šetajući po OSP-u.
 
 
==== Oven Grendžer ====
 
{{Infookvir Zakon i red lik
| ogranak serije = NCIS: Los Angeles
| slika =
| Ime = Nell Jones
| vrijeme = [[2012.]] -
| prethodnik = niko
| nasljednik = niko
| start = ''"Posmatrači"''
| kraj =
| Igra ga = Miguel Ferrer
}}
 
Owen Granger je novi pomoćnik direktora MZIS-a, i popunio je prazninu koju je napravio Leon Vance kada je postao novi direktor MZIS-a.
 
On se prvi put pojavio u epizodi "Posmatrači", gde je ispitivao Hettyinu sposobnost da vodi OSP tim i bio je epizodni lik do četvrte sezone. Grangerovi izvorni motivi su nepoznati, iako se činilo kao da je pokušavao da sruši Hettyin tim kako bi dobio bodove u Washingtonu i unapređenje u MZIS-u.
 
Na kraju epizode "Kameleon" je otkrio da je došao u Los Angeles da uhvati ubicu, koji je povezan sa ubistvom Kensinog oca. Gledao je Kenzi u streljani kako vežba, što ukazuje da bi on mogao da bi mogao da bude uključen u istragu o smrti njenog oca.
 
To je otkriveno u epizodi "Blaj K. -II deo-", pošto je takođe pripadao istoj snajperskoj jedinici kao i Kensin pokojni otac Donald Blye, i on je takođe pomogao timu da pronađe pravog ubicu, Petera Clairmonta. On je takođe pucao na Clairmont, kada je drugi muškarac pokušao da ubije Kensi kao osvetu za nju nakon što ga je pretukla u borbi.
 
Kao rezultat toga, Granger je dobio zadatak da ostane u Los Angelesu na privremenoj osnovi, a na kraju treće sezone, pomogao je timu da oko slučaja "Kameleon", serijskog ubice odgovornog za smrt agenta Mikea Renka i bivše upravnika operacija Lauren Hunter.
 
Granger je nedavno bio snažno uključen u nastojanju da uhvati Isaaka Sidorova i oružja iz Hladnog rata koje je ukrao, i dobija snažnu podršku tima kada sazna da je jedini agent koji je bio u mogućnosti da zadrži masku na tajnom zadatku s njim Michelle, supruga Sama Hannae. On je takođe bio imenovan za šefa operacije "Beli duh", tokom koje je postao Kensin rukovodilac kad je raspoređena na Bliski istok da izvrši atentat.
 
U epizodi "Grendžer O.", otkriva se da je Jennifer Kim, severnokorejski špijun koga je uhvatio OSP u epizodi "Otkazani Božić", njegova vanbračna ćerka (koja se pojavila u prethodnoj epizodi).