NCIS: Los Angeles – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 137:
=== Glavni ===
 
*'''[[Spisak likova serije "NCIS: Los Angeles"#Griša Kalen|Griša "DŽi "Kalen]]''' ([[Chris O'Donnell]]) je glavni terenski specijalni agent Odeljenja za Specijalne Projekte. Govori nekoliko jezika uključujući i Ruski. Kalen je vrlo vešt i obučen agent koji je radio na brojnim prekomorskim tajnim agentima. Kalen nije znao svoje pravo ime do sedme sezone. Do tada je bio poznat pod nadimkom DŽi. NJegov partner je Sem Hana.
 
*'''[[Spisak likova serije "NCIS: Los Angeles"#Nejt Gejc|dr. Nejt Gec]]''' (Peter Cambor) je psiholog u USP-u. Nejt je bio stalni član tokom prve sezone, međutim, na početku druge sezone je postao epizodni lik. Nejt se vrati s' vremena na vreme da pomogne timu ako je to potrebno. U petoj sezoni je pomogao Diksu da se oporavi od Ruskog mučenja.
 
*'''[[Spisak likova serije "NCIS: Los Angeles"#Kenzi Blaj|Kenzi Blaj]]''' (Daniela Ruah) ja jedini ženski agent u OSP-u. NJen prvi partner je bio Dominik Vejl. Na početku druge sezone Kenzin partner postaje Martin Diks, koji je veza s' policijom. Kenzi i Diks su započeli vezu tokom šeste sezone. U sedmoj sezoni Kenzi se uselila kod Diksa u stan.
 
*'''[[Spisak likova serije "NCIS: Los Angeles"#Dominik Vejl|Dominik "Dom" Vejl]]''' (Adam Jamal Craig) je agent na probnom radu i tehnički specijalista dodeljen OSP-u na obuku. Partner mu je bila Kenzi, a ostatku tima je bio kao mlađi agent. Dom je na polovini prve sezone otet. U 21. epizodi je pronađen i žrtvovao se da primi metkove koji su bili namenjeni Semu. Dom je podlegao povredama.
 
*'''Henrijeta "Heti" Leng''' (Linda Hunt) je Nadzorni Specijalni agent i upravnik za operacije u OSP-u. Tokom svojih mladih dana Heti je usvojila nekoliko dece (među njima Salivena, Kalena i Hanterovu) da od njih napravi agente.
Red 155:
*'''Nel DŽouns''' (Renée Felice Smith) je tehnički analitičar. Nel je došla u OSP tokom druge sezone. Nel je partnerka i bliska prijateljica Eriku. Nel ponekad ide na teren sa ostalima. To je bio slučaj i kada je Kenzi bila u Avganistanu. Tada je Nel bila privremeni partner Diksu.
 
*'''Oven Grendžer''' (Miguel Ferrer) je pomoćnik direktora Vensa. Grendžer je bilzak prijatelj Heti. Grendžer je prvi pomoćnik direktora koji je glavni lik. Tokom pete sezone on je bio zajedno sa Kenzi u Avganistanu.
 
 
=== Epizodni ===