Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Red 77:
Au, jel mozes da mi objasnis kakve su razlike u komandama za uredjivanje stranice izmedju sr i sh vikipedije. Iskopirao sam stranicu mog korisnickog naloga Rebelmouse sa sr na sh viki i nakon snimanja, save, izasle su mi komande umesto da se vidi rezultat. pogledaj moju korisnicku stranu pa ces shvatiti sta hocu da kazem. Koje su komande za korisnicke kutijice i gde da ih nadjem na sh viki? I kako pravilno da linkujem anarhizam_logo sliku sa sr.viki na ovu viki? Eto, imam gomilu pitanja. --[[User:Rebelmouse|RebelMouse]] 19:54, 10 rujan-септембар 2008 (CEST)
:Hm, moram da se naviknem da ovde nema cirilice, pa samim tim nema potrebe da se dodaje ovakva komanda "-{}-". A nije uradjenm tamplate za kompaniju pa i to moram da izostavim kad kopiram sa sr-viki. Za slike sam probao komandu "[[image:panazivslike]]" ali nisam uspeo... --[[User:Rebelmouse|RebelMouse]] 20:12, 10 rujan-септембар 2008 (CEST)
 
== preusmeravanje članka ==
 
E ajd vidi da li treba članak [[Elienwer]] da se preusmeri i da ima novi naslov "Alienware". Ja ne znam da li da stavljam srpskohrvatske ili engleske nazive članaka (pogotovo kad su u pitanju automobili i kompjuteri). Ja lično bih više voleo da je na engleskom jer je lakše prepoznati o čemu se radi a i kada neko ukuca u pretraživač, mislim da će ukucati englesko ime pa pretraživač neće naći članak... --[[Korisnik:Rebel|<span style='color: #FF0000'>'''RebelMouse'''</span>]] | [[Razgovor sa korisnikom:Rebel|<span style='color: #FF0000'>'''Razgovor'''</span>]] 12:02, 12 rujan-септембар 2008 (CEST)