Alag – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Gorannk (razgovor | doprinos)
Nema sažetka izmjene
Gorannk (razgovor | doprinos)
Red 43:
 
Taj razgovor je čuo i pomoćnik doktora iz Kalifornije, i ovaj je oduševljen jer je siguran da će konačno uspjeti u svojim planovima.
Tesaj odlazi na grob Johnov i izvinjava mu se, jer krivi sebe za njegovu smrt. On se odlučuje i odlazi svojoj kući. Purva govori ocu da je Tesaj otišao, i on se slaže sa tim, jer on predstavlja preveliku prijetnju. Međutim, ona ne želi da ga ostavi samog i odlazi za njim. U kući, ona saznaje da se Tesaj rodio, kada je njegova majka umrla, koju je pogodio grom. I tada je doktor rekao njegovom ocu da je pravo čudo što je beba preživljava i da smatra da je Tesaj poseban. Purva mu govori da ga voli baš zbog toga što je ponosan i njih dvoje se vraćaju nazad u instituciju.
 
Sledeći dan stražar dolazi kod Pushkara i govori mu da želi da da otkaz, jer neće više da nosi pušku i kao razlog navodi to, da je zahvaljujući Tesaju uvidio svoje greške, jer je osjetio svu bol goluba kojeg je ranio, kada mu je Tesaj držao ruku. Takođe mu govori i da bi bilo dobro, da Tesaj pogleda Gauryki, jer je ubjeđen da joj on može pomoći. Pushkar odlazi u Tesajovu sobu, ali ne kao direktor, već kao bespomoćni muž. Tesaj odlazi sa njim kod Gauryki i kada je dohvatio prstom za čelo, pojavljuje se svjetlost i on govori njemu i Purvi, sve što se toga dana dešavalo i ona se budi iz kome.
 
Tesaj odlazi kod Johnovih prijatelja i moli ih da mu oproste za Johnijevu smrt i pita ih da budu njegovi prijatelji. Oni pristaju, i od tada on je mnogo zadovoljniji. Pushkara zove kongres doktora, koji traže Tesaja, jer žele da ga ispitaju, jer su čuli za sve šta se dešavalo oko njega i šta je on uradio. Među njima je i doktor Ri chard iz Kalifornije. Čuvši to Pushkar shvata da njima nije do ljudi, već do slave i novca, i on ne pristaje no to, već ih ćera da idu. Ipak dvojica Richardovih ljudi kidnapuju Tesaja i odvode ga u njegovu laboratoriju.
 
Purva sa ocem gleda vijesti i čuje o nevjerovatnim olujama u jednom mjestu i ona shvata da je Tesaj tu. Doktor Richard je ludak, koji je umislio da je genije, i pokušava da radi na Tesaju. Ipak, Tesaj se budi iako je dobio veliku dozu elektro - šokova i Richard mu govori da želi da se dobrovoljno donira kako bi on uspio da liječi sve ljude. Međutim, Tesaj ga je prozreo i ne pristaje na to. Onda Richard, otvara posebnu prostoriju i tu Tesaj ugleda nekoliko muškaraca koji su umrli, a koji su bili pod eksperimentom Richardsovim. On se tu razbjesni, ali Richard pušta veliku energiju na njega. Uskoro dolazi Purva, sa Pushkarom i njegovim prijateljem i pokušavaju da spasu Tesaja. Tokom borbe njihov prijatelj umire, ali ipak uspijeva da isključi napon. Tesaj se budi i vidjeći sve što se dešavalo oko njega stvara veliko magnetno polje i sva stakla pucaju. Tu Purva pada. Richard pokušava da ga ubije, ali on stvara neprobojno polje oko sebe, i onda ga zajedno sa mecima baca na Richarda koji umire. Tesaj je shvatio da je i Purva mrtva i pokušao je da je vrati elektro šokom u život, ali nije uspio.
 
Od toga dana, on se vraća svojoj kući, i odlučuje da više ne izlazi, jer je izgubio u životu sve što je volio, a to je Purva.
 
== Uloge ==