Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nova stranica: == Registracija == Poštovanje, vrijedan ste korisnik i zato bi zamolio da se registrirate pod nekim nickom, registracija sama po sebi nije teška i moguća je i bez e-mail adrese....
 
Nema sažetka izmjene
 
Red 1:
== Registracija ==
Poštovanje, vrijedan ste korisnik i zato bi zamolio da se registrirate pod nekim nickom, registracija sama po sebi nije teška i moguća je i bez e-mail adrese. Time bi nama koji kontroliramo nedavne izmjene olakšali posao jer vaši konstruktivni prilozi potiskuju stare vandalizme koje onda kasnije nije više moguće pregledati. Sve najbolje za Novu. :) --[[Korisnik:Orijentolog|Orijentolog]] ([[Razgovor sa korisnikom:Orijentolog|razgovor]]) 01:08, 31 decembar-просинац 2015 (CET)
:Uzgred, ne znam koji je točan razlog da se u gotovo svim decembarskim datumima sadržaj "Događaja" duplirao i to s internim linkovima na engleske nazive, međutim, kod svih takvih uređivanja članci su vraćeni u prvobitno stanje. Zamolio bi da se takva nekonstruktivna praksa obustavi. --[[Korisnik:Orijentolog|Orijentolog]] ([[Razgovor sa korisnikom:Orijentolog|razgovor]]) 06:24, 31 decembar-просинац 2015 (CET)