Razgovor s korisnikom:Igor Windsor/Arhiva 3 – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
m Vraćene izmjene Igorwindsor (razgovor) na posljednju izmjenu korisnika Duma
Red 180:
::Igore, Duma i ja smo gotovi s prijevodom. Ne želim da ispadne da te požurujem, samo ne zanima, u kojoj si ti fazi? Pozdrav.--[[Korisnik:Wolmar|Wolmar]] ([[Razgovor sa korisnikom:Wolmar|razgovor]]) 13:49, 15 rujan-септембар 2015 (CEST)
:::Pozdrav Igore :) Vidio sam da si gotov sa svojim dijelom, odlično! Ostaviti ću Dumi poruku da prelijepi ostatak prevedenog teksta (ona ima i moj prijevod) i imamo još jednog kapitalca. Ovo može na izbor za izabrani! Da li si zainteresiran za još koju akciju? Mogli bi pokriti tematiku srednjeg vijeka kao što si ti pokrio antiku? Duma se "bacila" na Božanstvenu komediju, ja sam krenuo s prijevodom srednjovjekovne umjetnosti....--[[Korisnik:Wolmar|Wolmar]] ([[Razgovor sa korisnikom:Wolmar|razgovor]]) 23:25, 18 rujan-септембар 2015 (CEST)
 
Pozdrav Igore, jesi li za akciju? Duma je sastavila spisak svih crvenih poveznica iz članka "[[Srednji vijek]]" i "[[Razvijeni srednji vijek]]" (link [https://sh.wikipedia.org/wiki/Korisnik:Duma/Popis ovdje]). Odlučili smo da ih malo po malo poplavimo. Da li si voljan pridružiti nam se u ovom titanskom pothvatu? Dovoljno bi bilo da nam pokriješ one teme koje pokrivaju tranziciju iz antike u srednji vijek i već smo presretni. Jesi li s nama?--[[Korisnik:Wolmar|Wolmar]] ([[Razgovor sa korisnikom:Wolmar|razgovor]]) 17:24, 7 decembar-просинац 2015 (CET)
 
==:)==
Nazad na stranicu korisnika "Igor Windsor/Arhiva 3".