Mi pecado – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka izmjene
Nema sažetka izmjene
Red 71:
#[[Valentino Lanús|Valentino Lanus]] trebao je glumiti ''Juliana Huertu''. ''Sabini Mousier'' bila je ponuđena uloga njegove majke, ali ju je odbila smatrajući da je sa 42 godine, koliko ima, premlada da glumi majku 33-godišnjem Lanusu. Tako je [[Joana Benedek]], koja je samo 3 godine starija od Lanusa prihvatila ulogu ''Justine''. Ali na kraju je Valentino zbog poslovnih obveza odustao od uloge, ulogu je dobio [[Eugenio Siller]], pa se i Sabine odlučila vratiti.
#Za ulogu u sapunici, [[Eugenio Siller]] morao je promijeniti boju kose. Naime, producent Juan Osorio isprva nije htio dati ulogu Eugeniju jer se fizički nije uklapao u lik Juliana. Ali Eugenio ga je na kraju uvjerio u suprotno, i tamnija boja kose u tome je puno pomogla
#Još dok su studirali zajedno u Televisinoj akademiji, Eugenio je rekao Maite kako bi jednog dana volio glumiti s njom, a želja mu se ostvarila kada je dobio ulogu u [[Mi pecado|''Mi Pecado]]''. Ipak, Maite i Eugenio glumili su već zajedno i to u telenoveli [[Rebelde]]
#Zbog uloge ''Lucrecije'', Maite je odbila ulogu u telenoveli ''Juro Que Te Amo'' i serijalu ''Mujeres Asesinas 2''
#Maite i Eugenio pojavljuju se od 10. epizode
Red 83:
#Postoje dve verzije naslovne pesme: jedna je duet [[Maite Perroni]] sa ''Reikom'', druga sa ''Fatom'' i ''Elsom Rios''. Obe su istoga naziva (Mi Pecado), ali imaju drugačije reči.
#Snimljen je i videoclip za pesmu
#[[Mi pecado|''Mi Pecado]]'' ima slogan: ''Ovo je moj grijeh, koji je tvoj?''
#Osvojila nagradu ''TVyNovelas'' za najbolju priču i adaptaciju (Cuauhtémoc Blanco i Maria Carmen Peña)
#Iako su ''Hasta que el dinero nos separa'' i [[Sortilegio]] osvojile najviše nagrada na dodeli ''TVyNovelas'', mnogi se slažu kako je najbolja sapunica u 2009. bila upravo [[Mi pecado|Mi Pecado]].
 
== Muzika ==
#Mi Pecado([[Maite Perroni]] i '''Reik''')
#Sera mi pecado('''Fato''' i '''Elsa Rios''')
#Sabes('''Reik''')
#El amor no soporto('''Greys Robles''')
 
== Nagrade ==