Razgovor:Enigmatika (tupljenje i oštrenje) – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Ero (razgovor | doprinos)
Nema sažetka izmjene
Red 19:
:Ali ako na en.wiki može stajati [https://en.wikipedia.org/wiki/Grumpy_Old_Bookman ovakav članak] i njemu slični, mislim da ni mi ne treba da budemo previše strogi, posebno kad se radi o stvarima s našeg govornog područja. --[[Korisnik:Igorwindsor|Igor Windsor]] ([[Razgovor sa korisnikom:Igorwindsor|razgovor]]) 11:54, 16 decembar-просинац 2013 (CET)
:Navedeni blok je izrodio knjigu... --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 11:27, 17 decembar-просинац 2013 (CET)
Poštovani Edgar Allan Poe.
Shvatam da branite Vaš stav da treba obrisati tekst o blogu Enigmatika (tupljenje i oštrenje), ali očigledno ne pratite pažljivo ovu oblast stvaralaštva (enigmatiku). Tekst prethodnika koji staje u odbranu "TIO" tvrdnjom da postoji tekst o nekom drugom blogu, "branite" činjenicom da je taj blog izrodio knjigu.
Dobar argument, ali, takođe i argument u korist mog bloga. Raspitajte se, šta je prethodilo pokretanju bloga (da li je bilo nekih knjiga, događaja, isl), te šta je planirano za drugo godinu rada, u koju stupam za 3 dana. Ovih dana sam u velikoj gužvi pa nemam dovoljno vremena da se posvetim ovom pitanju, te da dopunim tekst o blogu Enigmatika(tupljenje i oštrenje).
Naravno, nisam toliko sujetan da mislim da je moj blog u rangu nekih važnijih odrednica kao što su Enciklopedija Britanika ili SANU, ali u najmanju ruku, zaslužuje da stoji na Vikipedija, makar koliko i (minimum) 50% sadržaja. Takođe, volio bih da se zapitate zašto sam baš odabrao SH VIKIPEDIJU. Srdačan pozdrav.
Nazad na stranicu "Enigmatika (tupljenje i oštrenje)".