Razlike između izmjena na stranici "Nele Karajlić"

nema sažetka uređivanja
Događaj zbog kojeg je ipak pomislio da bi on mogao biti relavantan bio je koncert na Tašmajdanu 13. rujna 1996. godine. Stadion je bio popunjen sa oko 10 000 posjetitelja, a Nele je svirao stare hitove Zabranjenog pušenja te nedovršeni albumski rad. Koncert je se pretvorio u trijumfalni doček te ni kiša nije mogla pokvariti atmosferu i raspoloženje koje je stvorio.
 
Zahvaljujući uspjehu na nastupu u Beogradu, Neletov bend je bio na mini turneji preko Jugoslavije, Makedonije, BiH i Slovenije, i svirao je u Novom Sadu, Skoplju, Banja Luci i Ljubljani. Zbog naglog i neočekivanog porasta javnog zanimanja, Nele je osjetio veću svijest o kvaliteti pjesama koje je trebao objaviti, pa je odgodio već naznačen datum objave albuma, pošto nije smatrao da su mu pjesme još uvijek dovoljno dobre. Napokon je 1997. beogradski odjeljak Zabranjenog pušenja (čiji je jedini originalni član sada bio Nele), objavio ''Ja nisam odavle'', koji je postigao dobar komercijalan uspjeh u Srbiji, premda recenzije nisu bile baš tako sjajne.
 
1998. godine, članovi ZP-a se udružuju sa Borom Đorđevićem iz Riblje čorbe kako bi snimili dvije pjesme u toku nadolazećeg Svjetskog prvenstva u nogometu u Francuskoj. To su bile ''Pobjednička pjesma'' i ''Gubitnička pjesma'', u kojima Nele i Bora pjevaju hvale odnosno uvrede upućene reprezentaciji Jugoslavije.
== Izvori ==
{{izvori}}