Axl Rose – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
EmausBot (razgovor | doprinos)
m r2.7.3) (robot Dodaje: lv:Aksls Rouzs
Red 29:
Njegovi roditelji, majka Sharon E. Bailey i otac William Rose su se rastali kada je Axl imao samo 2 god, a odrastao je u vrlo [[Religija|religioznom]] okruženju [[Pentekostalizam|pentekostalne]] crkve.
 
Majka mu se preudala za očuha Stephana Baileya, tako da je rođeni mali Bruce William dodao očevo prezime Bailley i postao Bruce Bailley, sve do svoje 17. godine života, kada si je sam promjenio ime u Axl Rose koje je [[anagram]] [[Oralni seks|oralnog seksa]] (Oral sex).
Samim time Axl Rose je za pjesmu "Sympathy for the Devil" jednom izjavio kako su početne riječi zapravo 100% o njemu, jer u imenima Axl Rose , Billiam Bailey, Bruce Bailley ili Bruce William Rose, su sva imena Axla Rosea koja se mogu očitati u toj pjesmi, koja je originalno od [[Rolling Stones]]a, a Gunsi su je obradili za [[soundtrack]] [[film]]a [[Intervju s vampirom]].
Axl u svojoj verziji pjeva ''Please to meet you, hope you'll guess my name'', poigravajući se pogađanjem njegovog punog imena, nakon toliko imena i prezimena.
 
== Glazbeni početci i G N’ R ==