Razlike između izmjena na stranici "Mark Zuckerberg"

Obrisano 1.249 bajtova ,  prije 7 godina
Američki magazin [[Time]] uvrstio je Marka u ''najutjecajnije ljude u [[Svijet]]u 2008.'' godine te je uvršten u kategoriju ''Znanstvenici i mislioci'' i to na visoko 52 mjesto od 101.
 
Mark Zuckerberg Obican debil koji nam je sjebao zivote. Hvala
== Facebook i slava ==
''Vidi još: [[Facebook]]''
 
Zuckerberg, inače student [[Sveučilište Harvard|Harvarda]], sa svojim je cimerom [[Dustin Moskovitz|Dustinom Moskovitzem]] [[4. veljače]], [[2003]]. u svojoj sobi na sveučilištu osmislio društvenu stranicu kojoj je namjena bila da se već međusobno stečeni prijatelji druže, dopisuju i razmjenjuju slike.Obican je peder
 
Ne znajući kako će im Facebook jednoga dana donijeti slavu i bogatstvo lansirali su ga na internet i u samo par dana stranica je brojila preko 50.000 ljudi.
 
Mark je kasnije kazao kako mu je ideja došla nakon što je uređivao dnevnike i uvrštavao slike u njih a zvali su se Facebook. Kada je stekao slavu i obogatio se preselio se u [[Palo Alto, Kalifornija|Palo Alto]] u [[Kalifornija|Kaliforniju]].
 
[[2006]]. uvrstio je u Facebook aplikaciju ''News Fed'' u kojima su osobe mogle vidjeti što im prijatelji u svakom trenutku rade što je izazvalo velike kritike na Zuckebergov račun.
 
Do danas Facebook broji preko 900 milijuna korisnika iz svih zemalja svijeta. Procjenjuje se kako dnevno registrira prosječno 60.000 ljudi.
 
Zuckeberg je došao na [[Forbes]]ovu listu najbogatijih Amerikanaca smjestivši se na 321. mjesto i time je postao najmlađom osobom ikada koja je dospjela među prvih 400 na Forbesovoj listi.
 
== Microsoft ==
Anonimni korisnik