Razlike između izmjena na stranici "Wikipedia:Pijaca-Пијаца"

 
Ovime se ova rasprava može smatrati završenom. Što se mene tiče, sve što smo o ovoj temi napisali na ovoj "Pijaci" moglo bi se izbrisati. Pozdravljam vas i ne zamjerite na napisanome. --[[Korisnik:Belirac|Belirac]] ([[Razgovor sa korisnikom:Belirac|razgovor]]) 02:24, 2 siječanj-јануар 2013 (CET)
 
===Replika===
Da. Istina je da sam ja, Koh-i-Noor, rekla da „nitko nikad nigdje […] nije spominjao potrebu, ni želju ni volju za otvaranjem kategorija za općine u Hrvatskoj.“
 
Također je istina da postoji članak [[Kaniža (Bebrina)]], koji govori o Kaniži, jednom od naselja u sastavu općine Bebrina, te da zasad ne postoji potreba, želja ili volja da se otvori kategorija [[:Kategorija:Naselja u općini Bebrina]]. To sam rekla ja, a ne suradnik Edgar Allan Poe.
 
Ne vidim nikakvu logičku povezanost, a kamoli kontradikciju u navedena dva citata, a dvaput sam ih pročitala. „Općina ta-i-ta“ nije isto što i „Naselja u sastavu općine te-i-te“ (ili „Naselja u općini toj-i-toj“). Ne znam. Stvarno ne znam. Valjda je problem u meni.
 
Predlagala sam, ali to je nekako promaklo, da u kategoriji „Gradovi u Hrvatskoj“, glavni članak bude „[[Abecedni popis gradova u Hrvatskoj]]“, tako da su čitateljima dostupni neposredno (jer ne poznaje svatko hrvatske županije), te se ako hoće mogu, a ako neće ne moraju spuštati u potkategorije županija. Čim uđu u kategoriju „Gradovi u Hrvatskoj“, odmah ih u oko ubode "Glavni članak: Abecedni popis gradova u Hrvatskoj". Pa tko hoće, ide na abecedni popis gradova, a tko neće, ne mora. Tko hoće, ide na podjelu po županijama, a tko neće, ne mora.
 
Što se tiče statistike suradnika na sh.wiki, evo, da podnesem raport, ja ovdje nisam, kao neki, veteran i senior iz 2004., nego sam balavi poletarac i žutokljunac, koji se iz jajeta izlegao u ožujku 2012. godine, i mojih se 7444 total editsa nikako i ni po čemu ne može mjeriti s nečijih 31000 total editsa.
 
Što se tiče dobrih želja za sh.wiki, ja želim da se radije objavljuju članci o važnim temama nego o marginalnim temama, da se radije pišu originalni članci nego da se članci kopiraju s hr.wiki i sr.wiki, te da kategorizacija bude organizirana a ne stihijska! A ponajviše želim da na sh.wiki suradnici sami rade ono što žele da rade drugi!!!
 
Nikomu ništa ne zamjeram, iako ni meni ovo sve nije imalo smisla. [[Korisnik:Koh-i-Noor|Koh-i-Noor]] ([[Razgovor sa korisnikom:Koh-i-Noor|razgovor]]) 10:06, 2 siječanj-јануар 2013 (CET)
 
== Sretna nova 2013! ==
7.119

izmjena