The Lucy Show – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nova stranica: :''Ovo je članak o Tv seriji. Za istoimenu rock grupu iz 1980-ih v. The Lucy Show (bend).'' {{infobox TV emisija | | naziv = The Lucy Show | imag...
 
Nema sažetka izmjene
Red 18:
 
'''''The Lucy Show''''' je bio američki televizijski sitcom koji se smatra svojevrsnim nastavkom legendane TV-serije ''[[I Love Lucy]]'' s [[Lucille Ball]] u glavnom ulozi. Emitirala se od 1962. do 1968. Bila je poznata po čestim promjenama glumačke postave, tako da je [[Gale Gordon]] (koji se pojavio u drugoj sezoni) bio uz Ball njen jedini stalni član. S vremena na vrijeme su se u gostujućim ulogama pojavljivale Ballina prijateljica [[Vivian Vance]], te djeca [[Lucie Arnaz]] i [[Desi Arnaz, Jr.]]. Na početku se serija zvala '''''The Lucille Ball Show''''', ali joj je kasnije ime promijenjeno u '''''The Lucy Show'''''.
 
Lucille Ball je u seriji tumačila glavnu junakinju - udovicu Lucy Carmichael koja je živjela u gradu Danfield u državi New York sa svoje dvoje djece. Zaplet se vrtio oko njenih pokušaja da novac ostavljen u zakladi od njenog muža iskoristi za razne poslovne sheme, pri čemu je ulazila u sukob s lokalnm bankarom po imenom [[Theodoroe J. Mooney]] (Gordon).
 
Za vrijeme sezone 1967/68. Ball je svoju producentsku tvrtku [[Desilu Productions]] prodala tvrtki [[Gulf and Western Industries]]. Shvativši da neće imati kreativnu kontrolu nad serijom, odlučila ju je prekinuti i sljedeće sezone započeti novi sitcom pod nazivom ''[[Here's Lucy]]''.
 
==Vanjski linkovi==