Bridget Marquardt – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nova stranica: {{Maneken (SR) | naslov = Bridget Marquardt | slika = Bridget Marquardt-D.jpg | veličina= | opis = | datum rođenja = {{Birth date and age|1973|9|25|df=y}} | mesto rođenja = ...
(nema razlike)

Verzija na datum 3 juli 2012 u 00:39

Bridget Christina Sandmeier, bolje poznata kao Bridget Marquardt (rođen 25. septembar 1973.) je američka televizijska ličnost, manekenka i glumica, najpoznatija po tome što je kao jedna od djevojaka Hugha Hefnera nastupila u TV-seriji The Girls Next Door.

Bridget Marquardt

ImeBridget Christina Sandmeier
Datum rođenja 25. 9. 1973. (1973-09-25) (dob: 50)
Mesto rođenja Oregon, SAD
Visina 1,65 m[1]
Boja kose plava
Boja očiju lješnjak
Prezentacija

Biografija

Marquardt je rođen u gradu u Oregonu kada se njena porodica preselila se iz Kalifornije. Ubrzo nakon njenog rođenja, majka porodicu preselila nazad u Kaliforniju, gde je ona podignuta. Njena majka se ponovo udala, a Marquardt i njen mlađi brat Edward preselio u ranču svog očuha, gde su kasnije stekao polusestra.

Marquardt diplomirao u Kaliforniji sa saradnikom stepena. Ona je kasnije studirao na sveučilištu i diplomirao u 1998. godine s Bachelor of Arts u komunikacijama i naglaskom na odnose s javnošću. Ona je zaradio u 2001. godine joj stupanj mastera u obavijesnim sredstvima, a kasnije je uzeo diplomski razini tečaj emitiranja novinarstva.

Karijera

Na savjet prijatelja koji su joj predložili pozirati za časopis Playboy, Marquardt poslao pismo Playboy upitan kako postati Playmate. U 2001. godine, Marquardt preselio u Los Angelesu i da li lokalne modelovanje radnih mesta i male glumačke uloge. Nakon testiranja dva puta bezuspešno za Playboy, ona je pozvana na Playboy Mansion i ubrzo postaoredovni tamo. U oktobru 2002, posle više od godinu dana poseti vilu, ona je pozvana da se kreće u i postao jedan od prijateljice Hugh Hefnera.

Marquardt se pojavljuje na TV seriji The Girls Next Door, i pojavio se s Holly Madison i Kendra Wilkinson na tri uvala u časopisu Playboy u novembru 2005, septembru 2006 i marta 2008. Ona se pojavila u nekoliko filmova, uključujući u horror komediji Kottentail u kojoj je resi znanstvenik radi genetska istraživanja na kunića. Ona je također pojavila kao i sama zajedno s Madison, Wilkinson i Hefner u epizode neke TV-serije.

Marquardt mi svoj konačni izgled na Playboy u februaru 2009, u obnažen foto snimak s Madison i Wilkinson kao oprostio The Girls Next Door. Nakon odlaska iz Playboy, Marquardt domaćin TV-serija Bridget's Sexiest Beaches, koji je debitovao 12. marta 2009, a završila posle jedne sezone. U aprilu 2010, Marquardt najavio planove za sopstveni reality serije. Prva epizoda će pucati u aprilu i da će pokriti njen život posle Playboy Mansion i njen trenutni odnos.

Osobni život

U septembru 2007, Marquardt izjavila da je bila udata, ali odvojeni i živela je u Playboy Mansion od oktobra 2002. Prema intervju, njen suprug podržao njen potez u Los Angelesu, da su ostali prijatelji i da su u procesu razvoda.[2] U decembru 2008 intervjua, Marquardt izjavila da je bila jedna, a početkom januara 2009, objavljeno je da Marquardt preselio iz Playboy Mansion da živi sama.[3]

Kao što se vidi na raznim epizodama The Girls Next Door, Marquardt pekinezer ima psa po imenu Wednesday, a crni persijski mačka po imenu Gizmo.

Izvori

  1. „Facts on Bridget Marquardt.”. Pristupljeno 12. oktobar 2009.  (en)
  2. „Star magazine: Star Exclusive: The Girls Next Door's Bridget Tells All!”. Pristupljeno 3. oktobar 2007.  (en)
  3. „Hefner's new girls move to Playboy Mansion”. The Times of India. 14. januar 2009. Pristupljeno 14. januar 2009.  (en)

Vanjske veze