Razgovor:Građanski rat u Siriji – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
POV
(nema razlike)

Verzija na datum 4 juni 2012 u 16:02

POV

Članak previše smrdi na osobno mišljenje. Praktički da je plaćeni oglas koji veliča "dobrog i poštenog" Bašara al-Asada, koji, eto, samo želi ostati doživotni vladar Sirije a "zločesti" narod želi demokraciju i nekog drugog na vlasti. Jedna rečenica iz uvoda primjera radi:

"Ako se preskoči pitanje kako bi reagirala bilo koja zapadnoevropska država kada bi na njene ceste izašli "civili" naoružani s ručnim bacačima, automatskim oružjem, bombama i sličnog [5] činjenica ostaje da će Sirija referendumskim donošenjem novog ustava ispuniti sve početne zahteve ustanika, ali to neće zaustaviti pobunjenike naoružane i financirane od SADa, Francuske i drugih [6] koji odbijaju sve pregovore [7] i zahtjevaju potpunu kapitulaciju sirijske vlade."

Prosvjednici žele maknuti doživotnog vladara i njegovu dinastiju iz države, pa očito da nisu svi zahtjevi ispunjeni. Zanimljivo bi bilo što bi autor članka rekao na usporedbu ovog ustanka i demonstracija 5. oktobra 2000. i bi li podržao Slobu kao što podržava al-Asada.--Tolerantnost (razgovor) 16:02, 4 jun-липањ 2012 (CEST)

Nazad na stranicu "Građanski rat u Siriji".