Razgovor:Dubrovački Srbi katolici (knjiga) – razlika između verzija

Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka izmjene
Red 1:
Clanak po meni nije za brisanje jer odrazava stav autora Nikole Tolje (koliko objektivno,neka svako prosudi ko je procita). Ova knj. je cesto citira na drugim clancima. Cinjenica da je dobio Nagradu grada DU za nju,mozda dokazuje njenu vrijednost,a koliko sam vidjeo niko nije osporio clanak stbokatolicki pokret,koja sasvim ne odgovara citiranju ove knjige,a sasvim je neobjektivno preneseno vidjenje ove teme. --[[Posebno:Doprinosi/93.86.60.46|93.86.60.46]] 08:51, 10 april-травањ 2015 (CEST)
U ovom slucaju opet je dooljno vidjeti ko osporava,a ne i argumente... jer nekima je bitno politikanstvo a ne objektivnost,jer valja navesti takvima opravdane argumente.cak i to nije problem kad bas moraju,ali tada bi se vec vidjala nistavnost tih argumenata,pa osporitelj ne zeli da ulazi u ono sto bi moglo dokazati da sluzi nekim iedologijama a ne istini. --[[Posebno:Doprinosi/93.86.60.46|93.86.60.46]] 08:54, 10 april-травањ 2015 (CEST)
 
== Djelovnje u skladu sa licnm etikom ==
 
Svako djeluje na svoj nacin.
 
Kada je Morgan otkrio da ce toranje besplatno prenositi el energiju i radio talase,ON JE OTKAZAO PROJEKT i naredio RASTAVLJANJE TORNJA i prodavanje svih dijelova u staro gvozdje.JER MORGAN NIKAKO NIJE HTJEO DA POTROSACI DOBIJU BESPL.EL.ENERGIJU,RADIO I TV.Tesla je bio skrhan, kada je cuo vijest, ALI NASTAVIO JE RAD NA NOVIM IZUMIMA...dok ga nije ubio Oto Skorceni.
 
Otprilike su ukratko to te 2 realnosti, jedni su sposobni samo ubiti, pokvariti ako se ne uklapa u njihove skucene seme,a drugi vrijedno raditi na iznosenju istine za dobrobt covjecnastva. Meni je cast sto sam na ovoj ispravnoj Teslinoj strani,i sto nisam neki tajni aget koji se moze proslaviti samo kao Skorceni ili Lubric,a oni koji djeluju iz potaje,i usmjeravaju stvari u pogrjesnom smjeru su ovi sto ne trpe istinu jer im ne pogoduje. --[[Posebno:Doprinosi/93.86.60.46|93.86.60.46]] 09:41, 10 april-травањ 2015 (CEST)
Nazad na stranicu "Dubrovački Srbi katolici (knjiga)".