Pecados ajenos je američka telenovela produkcijske kuće Telemundo, snimana tokom 2007. i 2008. godine. U Srbiji se 2008. emitovala na Foks Televiziji pod naslovom Ljubav i greh.

Pecados ajenos
KreatorEric Vohn
RežijaDavid Posada
NastupajuLorena Rojas
Mauricio Islas
Lupita Ferrer
Catherine Siachoque
Sonya Smith
Ariel López Padilla
Sebastian Ligarde
Zemlja porijekla Sjedinjene Države
Broj epizoda167
Produkcija
Producent(i)Jairo Arcila
Emitiranje
Originalni kanalTelemundo
Originalno prikazivanje8. oktobar 2007. – 13. jun 2008.

Sinopsis

uredi

Ljubav i greh je priča o novoj ljubavi koja će nastati iz dva uništena braka.

S jedne strane, Natalija želi da izađe iz braka punog zloupotrebe i maltretiranja. Njen muž je alkoholičar, koji ju je oženio iz čistog interesa i drži je zarobljenom u vezi koja joj ne odgovara. Njena svekrva kroz svaku priliku je se želi otarasiti, i uz pomoć Ines, Natalijine najbolje prijateljice, sastavlja plan kojim kojim će svoju snaju pretvoriti u begunca od pravde.

S druge strane, Adrijan živi u braku bez ljubavi. Iako se oženio iz ljubavi, bolesna ljubomora njegove žene ga je zarobila u zagušen brak.

Kada se sretnu po prvi put, Natalija i Adrijan će otkriti da su srodne duše i otpočeće vezu kroz koju će se morati suprostaviti mnogim teretima koji ih sprečavaju pri postizanju života punog zadovoljstva i ljubavi.

Profili likova

uredi

Natalija (Lorena Rohas) – prelepa, inteligentna, osećajna žena koja je život posvetila deci Gloriji i Luisu. Kao mlada verovala je da je Rohelio, njen muž, jedina prava ljubav, ali posle mnogo godina provedenih u lošem, nesrećnom braku punom poniženja, shvata da je u njemu tražila samo sliku svog oca. Kada upozna Adrijana spoznaće šta je prava ljubav i odlučiće da otvori vrata sreći. Cena prave ljubavi za nju će biti previsoka.

Adrijan (Maurisio Islas) – Adrijan je privlačan, veseo, iskren i uljudan. Njegov dobar izgled pomoći će mu u menadžerskoj karijeri, ali će biti i glavni razlog za patološku ljubomoru supruge Elene, koja će pretvoriti njihov brak u noćnu moru. Ipak, Adrijan je odan muž, dobar i požrtvovan otac deci Denis i Alfredu, zabrinut što deca stalno prisustvuju njihovim svađama. Zaljubiće se u Nataliju i zajedno će proći kroz još jednu tešku fazu života..

Rohelio (Ariel Lopez Padilja) – zgodan, ali beskarakteran muškarac. Direktor je u novinskoj kući koju drži njegova proračunata i manipulativna majka Agata. Svestan da je marioneta u rukama majke, i da ne uspeva da se izvuče iz njenih kandži odaje se piću i postaje nasilan. Kada Natalija ode, još jednom će dozvoliti majci da umeša prste prepuštajući joj decu.

Elena (Sonja Smit) – atraktivna inteligentna Elena je u suštini nesigurna i beskrajno ljubomorna žena, nesposobna da kontroliše svoje impulse, zbog čega će Adrijanu brak postati zatvor. Svojim izlivima besa pokrenutim ljubomorom, uspeva sve da ubedi da je luda, a zapravo samo želi da privuče pažnju. Iako voli svoju decu, nije mnogo zainteresovana za njih, jer je njena pažnja isključivo usmerena na Adrijana. Elena neće moći da prihvati da se Adrijan zaljubio u Nataliju i učiniće sve da joj zagorča život.

Uloge

uredi
Glumac: Uloga:
Lorena Rohas Natalija Ruiz
Maurisio Islas Adrijan Tores
Katerine Sijačoke Ines Valjeho
Sonja Smit Elena Sandoval
Arijel Lopez Padilja Rohelio Mersenario
Sebastijan Ligarde Manuel
Lupita Ferer Agata Mersenario
Danijel Lugo Marselo Mersenario
Marica Rodrigez Karen Valeho
Hektor Soberon Gari Mendoza
Alisija Plaza Monika Rohas
Karlos Umberto Kamačo Saul Farera
Čela Arijas Rakel Sandoval
Raul Izakire Eduardo Larios
Evelin Santos Gasparina Godoj
Mildred Kuiroz Laura Agilar
Roberto Uikočea Anselmo Agilar
Altair Harabo Melisa Agilar
Hana Zea Rosi Sandoval
Andres Garsija Junior Havier Alfaro
Arijana Kolčerati Čabela
Majte Vilan Marisela Brakamontes
Adela Romero Melinda
Nuri Flores Lolita
Raul Duran Benito Aleho Gamboa Moktesuma
Marijana Tores Denis Tores
Sofija Stamatijades Glorija Mersenario
Đankarlos Kanela Alfredo Tores
Alonso Espeleta Luis Mersenario
Pablo Portiljo Hektor Asekas
Roberto Plantijer Čarli Valjeho
Eduardo Kuervo Rikardo Larios
Hulio Okampo Ramon
Žovana del Portiljo Danijela
Tali Duklo Elsa Aftaro
Himena Duke Marija Agilar

Eksterni linkovi

uredi