Perro amor (Telemundo)

(Preusmjereno sa stranice Okrutna ljubav)

Perro amor je američka telenovela produkcijske kuće Telemundo, snimana tokom 2009. i 2010. godine. Predstavlja rimejk istoimene kolumbijske telenovele iz 1998. godine.

Perro Amor
Žanrdramedija
RežijaDavid Posada
Luis Manzo
NastupajuCarlos Ponce
Ana Lucía Domínguez
Maritza Rodríguez
Khotan
Zemlja porijekla Sjedinjene Države
Broj epizoda129
Produkcija
Producent(i)Aurelio Varcarcel Caroll
Emitiranje
Originalni kanalTelemundo
Originalno prikazivanje11. 1. 2010. – 19. 7. 2010.

U Srbiji se tokom 2010. emitovala na Prvoj televiziji pod naslovom Opasne igre, a u Hrvatskoj na televiziji NeT pod naslovom Okrutna ljubav.

Sinopsis uredi

Ovo je priča o Antoniju Brandu, poznatijem kao "Pas Brando", i njegovoj rođaci Kamili Brando, koji se još od tinejdžerskih dana igraju opasnih igara i opklada u kojima je sve sem zaljubljivanja dozvoljeno. Među njima ne postoje moralne prepreke, već suprotno, pretvaraju svoj život u ruski rulet sačinjen od mračnih strasti, opasnih osvajanja i erotskih ponuda bez cenzure. Za njih su zadovoljstvo i adrenalin razlog življenja i sve što je povezano sa seksom je dozvoljeno..

Na dan svog venčanja, Antonijo se susreće sa novim izazovom koji mu Kamila predlaže uz novu novu opkladu koja zahteva da Antonijo umesto sudbonosnog da izgovori ne. Tako i biva, i Antonijo bez ikakvog srama na sred ceremonije ostavlja svoju zaručenicu. U sred tog skandala, Antonijo upoznaje Sofiju, jednostavnu devojku koja svojom lepotom privlači njegovu pažnju i time se pretvara u žrtvu njegove sledeće opasne opklade sa Kamilom, u kojoj se on obavezuje da će je zavesti i odvesti u krevet znajući da je nevina. Ono što on ne sluti je da je i Roki Paris, atraktivan pevač željan uspeha, takođe gaji interese prema Sofiju, interese koji su za razliku od njegovih izkreni i ozbiljni.

Antonijo otpočinje svoju igru, međutim građevinska firma njegovog oca u njoj predstavlja jednu od velikih prepreka ka ostvarenju cilja. Naime, firma planira da otpočne stambenu izgradnju nekretnina od velikog značaja, izgradnju koja povlači za sobom kako rušenje postojećih objekata, tako i iseljavanje stanovnika San Heronima, upravo mesta u kome živi Sofija. Kamila je zadužena za prodaju tog zemljišta, i zajedno sa svojim suprugom, koristi se zamkama i lažima kako bi iskoristila određenu grupu ljudi, između ostalih i Don Daga, Rokijevog oca, koga dovodi do počinjavanja samoubistva. Tako Antonijo i Roki postaju rivali, s jedne strane zbog Sofijine ljubavi, a s druge zbog nepravde Antonijove porodice koja je prouzrokovala ubistvo Rokijevog oca.

Antonijova nesvest i fatalne opklade njegove rođake pogađaju i ekonomsku situaciju porodične firme, zbog čega Antonija otac protera iz kuće. U nastojanju dokazivanja svoje radikalne promene, Antonijo odlučuje da zavede Sofiju, uveren da sve drži pod kontrolom i ni ne sluteći da će tom prilikom ljubav zakucati na njegova vrata.

Uloge uredi

Glumac: Uloga:
Karlos Ponse Antonijo Brando
Ana Lusija Domingez Sofija Santana
Marica Rodrigez Kamila Brando
Hotan Fernandez Roki Perez
Marica Bustamante Danijela Valdiri
Eljuz Peraza Klemensija Brando
Viktor Kamara Pedro Brando
Karlos Garin Anhel Santana
Marko Figeroa Mark
Patrisija de Leon Dženifer Lopez
Adrijan Karbahal Aleho Santan
Karlos Fero Beni Kaparoso
Natalija Ramirez Rosario Santana
Roberto Hisoćea Gjardinis
Rodrigo de la Rosa Gonzalo Kaseres
Rosalinda Rodrigez Donja Beatriz
Paola Kampodoniko Lorena Lopez
Silvana Arijas Veronika Džesika Muriljo
Veronika Montes Lena
Suli Montero Donja Sesilija Brando
Raul Arijeta Dijego Tamaljo
Marta Picanes Liđija Santana
Dajana Garoz Vivjana
Anhelika Selaja Miranda
Manolo Koego Hoakin Valensija
Fred Valje Fernando Valdiri
Fredi Vikez Hajro Čaparo
Roberto Leverman Usnavi Muriljo
Frank Falkon Huan Kamilo
Oniks Oniks (pas)

Eksterni linkovi uredi