Milim (hebrejski מילים; sh. Riječi) je pjesma Harela Skaata iz 2010. godine koja je predstavljala Izrael na Eurosongu 2010. u Oslu. Tekst pjesme napisao je Noam Horev, a glazbu Tomer Hadadi.

"Izrael Milim
מילים"
Pjesma s Eurosonga 2010.
Žanr balada
Država  Izrael
Izvođač(i) Harel Skaat
Jezik hebrejski
Skladatelj(i) Tomer Hadadi
Tekstopisac Noam Horev
Trajanje 3:02
Plasman
Mjesto u polufinalu 8.
Bodovi u polufinalu 71
Mjesto u finalu 14.
Bodovi u finalu 71
Kronologija nastupa
"There Must Be Another Way" "Ding Dong"
2009. 2011.

Dana 25. 12. 2009. godine objavljeno je kako će, nakon internog izbora izraelske televizije, mladi pjevač Harel Skaat predstavljati svoju zemlju na Eurosongu. No, izbor pjesme ipak nije bio interni. Na godišnjem izraelskom natjecanju Kdam Eurovision, Skaat je dobio 4 pjesme koje je izveo u finalu. To su pjesme Le'an? (Daleko), Ela'yih (Prema tebi), Le'hitkarev (Bliže) i Milim (Riječi). Ustrojen je žiri i podijeljen u 5 skupina. Žiri je, nakon poslušane sve četiri pjesme, davao bodove 0, 8, 10 i 12 osivno o njihovoj procjeni kvalitete pjesme. Finale je održano 15. 3. 2010.

Nakon glasovanja žirija, pjesma Milim je uvjerljivo odnijela pobjedu dobivši 12 bodova od svih 5 žirija, ostavivši iza sebe pjesmu Le'an? sa 88 bodova. U izboru je sudjelovala i publika koja je preko telefonskog glasovanja birala svog favorita. Pjesma Milim je i preko glasova pobjede odnijela uvjerljivo pobjedu, te sa ukupnih 240 bodova postala pjesma koju će Skaat izvoditi na Eurosongu u Oslu. Izrael će nastupiti 3. u drugom polufinalu, nakon Armenije i prije Danske.

Dana 27. 4. 2010. izdana je konačna verzija pjesme snimana u suradnji sa filharmonijskim orkestrom, a nedugo nakon toga najavljena je i francuska verzija pjesme.

Nakon polufinalnog nastupa, Izrael je izborio nastup u finalu gdje nastupa kao 24., odnosno pretposljednja, pjesma večeri. Prije Izraela nastupa Portugal, a nakon njega Danska. U polufinalu je sa 71 bodom izborio 8. mjesto, dok je nakon finalnog nastupa, s istim brojem bodova, završio na 14. mjestu.

No, Harel je sa ovom pjesmom uspio osvojiti Nagradu Marcel Bezençon i to u sve tri kategorije (umjetnička nagrada, nagrada za skladatelja, nagrada novinara), što je prvi puta u povijesti otkada se ta nagrada dodjeljuje.