MIA/NYC NonStop

Miami/New York Nonstop je 47. epizoda, odnosno 23. epizoda 2. sezone TV-serije CSI: Miami i temelj za seriju CSI: NY. Prvi put je prikazana na programu američke TV-mreže CBS 17. maja 2004. godine.

MIA/NYC NonStop
Epizoda serije CSI: Miami (CSI: NY pilot)
Epizoda br.Sezona 2
Epizoda 23
RežijaDanny Cannon
Scenario
Originalno emitiranje17. maj 2004
Gostujući glumci
Kronologija epizode
← Prethodna
"Pad"
(CSI: Miami)"
Sljedeća →
"Nevinost"
(CSI: Miami)
"Treptaj"
(CSI: NY)"
[[]]

U njoj je prvi put prikazan rad forenzičkih istražitelja Policije New Yorka. U ovoj epizodi su upoznati glavni likovi iz serije CSI: NY, Mek Tejlor, Stela Bonasera, Deni Meser, Ejden Bern i dr. Šeldon Houks. Scenario za epizodu su pisali tvorci serije CSI: Miami Anthony E. Zuiker, Ann Donahue i Carol Mendelsohn a režirao ju je Danny Cannon.

Radnja prikazuje kada se maloletnica se vratila kući sa velike žurke u noćnom klubu za maloletne i našla je svoje roditelje pobijene, a potraga za ubicom vodi Horešjija u Novi Jork. Pre nego što je stigao, novojorški detektivi, koje predvodi detektiv Mek Tejlor, su prozvani da istraže ubistvo policajca na tajnom zadatku za koga se ispostavilo da je glavni osumnjičeni u slučaju u Majamiju. Međutim, medicinski veštak je utvrdio da je on mrtav 72 sata, pa nije mogao da bude živ u vreme dvostrukog ubistva u Majamiju. Nakon dalje istrage, Horejšio i Mek utvrđuju da je pravi ubica ubio novojorškog policajca, pa je onda iskoristio njegovu legitimaciju da dođe u Majami, a i dalje je na slobodi.

Vanjske veze uredi

Šablon:CSI NY