Lista epizoda serije NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans je Američka serija čija je radnja smeštena u New Orleans. Serija prati rad agenata iz MZIS-a u New Orleansu. Serija i njeni likovi su uvedeni u jedanaestoj sezoni serije NCIS, u dvodelnoj epizodi "Grad polumeseca". 25. Marta 2016. godine serija je produžena u treću sezonu.

Serija NCIS: New Orleans za sada broji 3 sezone i 71 epizodu.

Pregled

uredi
Sezona Epizode Emitovanje
Početak emitovanja Kraj emitovanja
Uvod 2 25. 3. 2014 (2014-03-25) 1. 4. 2014 (2014-04-01)
1 23 23. 9. 2014 (2014-09-23) 12. 5. 2015 (2015-05-12)
2 24 22. 9. 2015 (2015-09-22) 17. 5. 2016 (2016-05-17)
3 24 20. 9. 2016 (2016-09-20) 16. 5. 2017 (2017-05-16)
4 24 26. 9. 2017 (2017-09-26) 15. 5. 2018 (2018-05-15)
5 24 25. 9. 2018 (2018-09-25) 14. 5. 2019 (2019-05-14)
6 25 24. 9. 2019 (2019-09-24) 5. 2020 (2020-05)


Epizode

uredi

Uvod (2014)

uredi
Probne epizode (NCIS sezona 11)
Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
25218 "Grad polumeseca (1. deo)" James Whitmore ml.Gary Glasberg25. 3. 2014 (2014-03-25)
Kongresmen je pronađen mrtav u Novom Orleansu, a Gibs i njegova ekipa udružuju snage sa Fornelovom ekipom iz FBI-ja. Gibs se susreće sa starim dugogodišnjim drugom, specijalnim agentom MZIS-a Dvejnom Prajdom. Sa tim, Gibs i Elenor Bišop putuju u Novi Orleans dok DiNozo i MekGi ostaju u Vašingtonu da rade sa Fornelom. Stvari uskoro postaju lične pošto je kongresmen bivši agent MZIS-a, a njegovo ubistvo je možda povezano sa jednim starim slučajem. Epizoda se završava kada Gibs, Prajd i agenti Meredit Brodi i Kristofer LaSejl stoje ispred hotela dok u hotelskom apartmanu otkriveni ubica počinje da slika ekipu MZIS-a, dok Gibs i Prajd gledaju. 
25319 "Grad polumeseca (2. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg1. 4. 2014 (2014-04-01)
Još jedna žrtva je pronađena, mrtva dve nedelje. Vrat mu je presečen čeličnom oštricom, a gorivo za avion je nađeno na tragovima guma na njegovom telu. Ebi zove Gibsa da mu kaže da se gorivo poklapa sa gorivom pronađenim na kolima koja pripadaju žrtvi, agentu Dojlu. Osumnjičeni, za koga se verovalo da je opsednut kongresmenom MekLejnom i trenutnim slučejm, je takođe mrtav. Gibs i Prajd pronalaze ubicu, sina MekLejnovog saradnika Spensera Henlona od vojne kafane do groblja, nakon što se Gibs seti da je prašina pronađena u Dojlovim kolima. Gibs i Prajd kasnije ubijaju Henlona koji je pokušao da ubije podoficirku Karlu Mid. Nakon rešavanja slučaja, Prajd i njegova ekipa primaju još jedan dok Gibs čeka Bišopovu da se vrati kući dok Meredit Brodi na kraju postaje stalni član ekipe MZIS-a iz Novog Orleansa. 

Sezona 1 (2014–15)

uredi

Scott Bacula, Lucas Black, Zoe McLellan, Rob Kerkovich i CCH Pounder ulaze u glavnu postavu.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
11 "Muzičar leči sebe" Michael ZinbergJeffrey Lieber23. 9. 2014 (2014-09-23)
22 "Nosač vazduhoplova" James Whitmore ml.Gary Glasberg30. 9. 2014 (2014-09-30)
33 "Bekstvo iz zatvora" Tony WharmbyLaurie Arent7. 10. 2014 (2014-10-07)
44 "Vrbovani" Oz ScottSam Humphrey14. 10. 2014 (2014-10-14)
55 "Desilo se sinoć" Arvin BrownJack Bernstein21. 10. 2014 (2014-10-21)
66 "Gospodar užasa" Terrence O'HaraScott D. Shapiro28. 10. 2014 (2014-10-28)
77 "Pripazi me" James HaymanDavid Appelbaum11. 11. 2014 (2014-11-11)
88 "Ljubavni jadi" Michael PressmanJack Bernstein18. 11. 2014 (2014-11-18)
99 "Potera za duhovima" James Whitmore ml.Jonathan I. Kidd i Sonya Winton25. 11. 2014 (2014-11-25)
1010 "Ukradena čast" Dennis SmithLaurie Arent16. 12. 2014 (2014-12-16)
1111 "Mamac (1. deo)" Leslie LibmanJeffrey Lieber i Jeremiah Tash6. 1. 2015 (2015-01-06)
1212 "Ponor" Terrence O'HaraSam Humphrey13. 1. 2015 (2015-01-13)
1313 "Mrtvac koji hoda" Edward OrnelasDavid Appelbaum3. 2. 2015 (2015-02-03)
1414 "Pazi šta želiš" James HaymanScott D. Shapiro10. 2. 2015 (2015-02-10)
1515 "Karneval smrti" Tony WharmbyJonathan I. Kidd i Sonya Winton17. 2. 2015 (2015-02-17)
1616 "Staratelj mog brata" Oz ScottSinopis: Christopher Ambrose
Scenario: Christopher Ambrose, Jonathan I. Kidd i Sonya Winton
24. 2. 2015 (2015-02-24)
1717 "Sad još (2. deo)" Bethany RooneyChristopher Silber10. 3. 2015 (2015-03-10)
1818 "Spisak" Michael ZinbergLaurie Arent24. 3. 2015 (2015-03-24)
1919 "Doušnik" James Whitmore ml.David Appelbaum i Scott D. Shapiro7. 4. 2015 (2015-04-07)
2020 "Uspavanka" Elodie KeeneJonathan I. Kidd i Sonya Winton14. 4. 2015 (2015-04-14)
2121 "Ti ćeš (3. deo)" Alrick RileySam Humphrey28. 4. 2015 (2015-04-28)
2222 "Koliki bol možeš da podneseš (4. deo)" Terrence O'HaraChristopher Silber i Christopher Ambrose5. 5. 2015 (2015-05-05)
2323 "Moj grad (5. deo)" James HaymanJeffrey Lieber i Zach Strauss12. 5. 2015 (2015-05-12)


Sezona 2 (2015–16)

uredi

Daryl "Chill" Mitchell i Shalita Grant su unapređeni u glavnu postavu. Zoe McLellan je napustila glavnu postavu na kraju sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
241 "Tako uvek tiraninu" James Whitmore ml.Jeffrey Lieber22. 9. 2015 (2015-09-22)
252 "Jedinica senki" James HaymanChristopher Silber29. 9. 2015 (2015-09-29)
263 "Suncem obasjani" Edward OrnelasLaurie Arent6. 10. 2015 (2015-10-06)
274 "Hoću" Tony WharmbySam Humphrey13. 10. 2015 (2015-10-13)
285 "Spoljni poslovi" Laura BelseySanford Golden i Karen Wyscarver20. 10. 2015 (2015-10-20)
296 "Ludnica u opni" Leslie LibmanDavid Appelbaum27. 10. 2015 (2015-10-27)
307 "Slomljeno srce" Elodie KeeneZach Strauss i Greta Heinemann3. 11. 2015 (2015-11-03)
318 "Sliv" Edward OrnelasSinopsis: Jeffrey Lieber
Scenario: Jeffrey Lieber i Katherine Beattie
10. 11. 2015 (2015-11-10)
329 "Najmračniji sat" Michael ZinbergLaurie Arent17. 11. 2015 (2015-11-17)
3310 "Bili i dete" Mary Lou BelliSam Humphrey24. 11. 2015 (2015-11-24)
3411 "Plavi Božić" Tony WharmbyZach Strauss15. 12. 2015 (2015-12-15)
3512 "Sestrinski grad (2. deo)" James HaymanChristopher Silber5. 1. 2016 (2016-01-05)
3613 "Nezapisano" Frederick E.O. ToyeDavid Appelbaum19. 1. 2016 (2016-01-19)
3714 "Oci" Dennis SmithSam Humphrey9. 2. 2016 (2016-02-09)
3815 "Ničija zemlja" James Whitmore ml.Cathryn Humphris16. 2. 2016 (2016-02-16)
3916 "Druge prilike" Tessa BlakeZach Strauss23. 2. 2016 (2016-02-23)
4017 "Radio zatišje" Tessa BlakeLaurie Arent i Greta Heinemann1. 3. 2016 (2016-03-01)
4118 "Ako je krvavo to je vest" Bethany RooneyDavid Appelbaum15. 3. 2016 (2016-03-15)
4219 "Sredstvo za postizanje cilja" Alrick RileyChristopher Silber22. 3. 2016 (2016-03-22)
4320 "Druga crta" Tony WharmbyNancylee Myatt5. 4. 2016 (2016-04-05)
4421 "Usputna šteta (1. deo)" James Whitmore ml.Cathryn Humphris19. 4. 2016 (2016-04-19)
4522 "Potrebna pomoć (2. deo)" Terrence O'HaraSam Humphrey3. 5. 2016 (2016-05-03)
4623 "Treći čovek (3. deo)" Bethany RooneyDavid Appelbaum i Zach Strauss10. 5. 2016 (2016-05-10)
4724 "Spavanje sa neprijateljem (4. deo)" James HaymanChristopher Silber17. 5. 2016 (2016-05-17)


Sezona 3 (2016–17)

uredi

Vanessa Ferlito se pridružila glavnoj postavi na početku sezone

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
481 "Posledica" James HaymanBrad Kern20. 9. 2016 (2016-09-20)
492 "Sumnjivi umovi" Michael ZinbergChristopher Silber27. 9. 2016 (2016-09-27)
503 "Čovek u požaru" Rob MorrowZach Strauss11. 10. 2016 (2016-10-11)
514 "Plan bekstva" James Whitmore ml.David Appelbaum18. 10. 2016 (2016-10-18)
525 "Ispravka pravca" Tony WharmbySinopsis: Chad Gomez Creasy
Scenario: Cathryn Humphris i Chad Gomez Creasey
25. 10. 2016 (2016-10-25)
536 "Jedan dobar čovek" Robert GreenleaGwendolyn M. Parker1. 11. 2016 (2016-11-01)
547 "Odmetnici" Mary Lou BelliGreta Heinemann15. 11. 2016 (2016-11-15)
558 "Muzika za moje uši" Michael ZinbergKate Sargeant Curtis6. 12. 2016 (2016-12-06)
569 "Udes" Gordon LondsdaleRon McGee13. 12. 2016 (2016-12-13)
5710 "Prati novac" Stacey BlackChristopher Silber3. 1. 2017 (2017-01-03)
5811 "Nek' ide" Nina Lopez-CorradoBrad Kern i Taylor Streitz14. 1. 2017 (2017-01-14)
5912 "Pakao u dubokoj vodi" Michael ZinbergZach Strauss29. 1. 2017 (2017-01-29)
6013 "Povratak kralja" James HaymanDavid Appelbaum7. 2. 2017 (2017-02-07)
6114 "Pandorina kutija (2. deo)" Levar BurtonChristopher Silber14. 2. 2017 (2017-02-14)
6215 "Okretnica" Ed OrnelasChad Gomez Creasey21. 2. 2017 (2017-02-21)
6316 "Poslednje uporište" Sharat RajuGreta Heinemann7. 3. 2017 (2017-03-07)
6417 "Brzo, tiho, smrtonosno" Randy ZiskRon McGee14. 3. 2017 (2017-03-14)
6518 "Ubiti zmaja" Mary Lou BelliKate Sargeant Curtis14. 3. 2017 (2017-03-14)
6619 "Usluga za uslugu" Alex ZakrzewskiZach Strauss28. 3. 2017 (2017-03-28)
6720 "NOLA Poverljivo (1. deo)" Geary McLeodDavid Appelbaum i Taylor Streitz4. 4. 2017 (2017-04-04)
6821 "Flota (2. deo)" Tony WharmbyJudith McCreary18. 4. 2017 (2017-04-18)
6922 "Nokaut (3. deo)" Gordon LonsdaleChad Gomez Creasey i Greta Heinemann2. 5. 2017 (2017-05-02)
7023 "Niz zečju rupu (4. deo)" Ed OrnelasBrad Kern9. 5. 2017 (2017-05-09)
7124 "Pesnička pravda (5. deo)" James HaymanSinopsis: Christopher Silber
Scenario: Christopher Silber i Katherine Beattie
16. 5. 2017 (2017-05-16)


Sezona 4 (2017–18)

uredi

Shalita Grant je napustila glavnu postavu nakon epizode "Visoki ulozi".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
721 "Otpadnički narod" James HaymanBrad Kern26. 9. 2017 (2017-09-26)
732 "Obožavalac broj 1" Hart BochnerZach Strauss3. 10. 2017 (2017-10-03)
743 "Veza" Tony WharmbyChristopher Silber10. 10. 2017 (2017-10-10)
754 "Mrtvac zove" Tony WharmbyChristopher Silber17. 10. 2017 (2017-10-17)
765 "Virus" Levar BurtonChad Gomez Creasey24. 10. 2017 (2017-10-24)
776 "Prihvatljivi gubitak" Mary Lou BelliBrooke Roberts31. 10. 2017 (2017-10-31)
787 "Nesreća" LeVar BurtonSinopsis: Ron McGee
Scenario: Ron McGee i Michael Gemballa
7. 11. 2017 (2017-11-07)
798 "Gresi oca" James Whitmore ml.Paul Guyot14. 11. 2017 (2017-11-14)
809 "Težak udarac" Deborah ReinischTalicia Raggs21. 11. 2017 (2017-11-21)
8110 "Ogledalce, ogledalce" Geary McLeodBrad Kern i Lynne E. Litt12. 12. 2017 (2017-12-12)
8211 "Čudovište" Rob GreenleaChristopher Silber2. 1. 2018 (2018-01-02)
8312 "Kriza identiteta" Gordon C. LonsdaleTaylor Streitz9. 1. 2018 (2018-01-09)
8413 "Veze koje povezuju" James HaymanRon McGee i Katherine Beattie23. 1. 2018 (2018-01-23)
8514 "Nova zora" Michael ZinbergGreta Heinemann6. 2. 2018 (2018-02-06)
8615 "Poslednja milja" Stacey K. BlackChad Gomez Creasey27. 2. 2018 (2018-02-27)
8716 "Saosećanje" Tessa BlakePaul Guyot6. 3. 2018 (2018-03-06)
8817 "Potraga za blagom" Tony WharmbyBrooke Roberts13. 3. 2018 (2018-03-13)
8918 "Dobrodošli u džunglu" James Whitmore ml.Christopher Silber i Austin Badgett27. 3. 2018 (2018-03-27)
9019 "Visoki ulozi" LeVar BurtonRon McGee3. 4. 2018 (2018-04-03)
9120 "Bure baruta" Mary Lou BelliTalicia Raggs17. 4. 2018 (2018-04-17)
9221 "Mozgalice" Gordon C. LonsdaleGreta Heinemann i Taylor Streitz1. 5. 2018 (2018-05-01)
9322 "Atentat na Dvejna Prajda" Ed OrnelasSinopsis: Ron McGee i Katherine Beattie
Scenario: Chad Gomez Creasey i Katherine Beattie
8. 5. 2018 (2018-05-08)
9423 "Šahmat (1. deo)" Jim HaymanBrad Kern15. 5. 2018 (2018-05-15)
9524 "Šahmat (2. deo)" James Whitmore ml.Christopher Silber15. 5. 2018 (2018-05-15)


Sezona 5 (2018–19)

uredi

Necar Zadegan se pridružila glavnoj postavi u epizodi "Nasleđe".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
961 "Vidimo se uskoro" James HaymanChristopher Silber25. 9. 2018 (2018-09-25)
972 "Iznutra" Ed OrnelasAdam Targum2. 10. 2018 (2018-10-02)
983 "Diplomatska otpornost" Gordon C. LonsdaleGreta Heinemann i Rob Kerkovich9. 10. 2018 (2018-10-09)
994 "Nasleđe" LeVar BurtonChad Gomez Creasy16. 10. 2018 (2018-10-16)
1005 "U krvi" James Whitmore Jr.Ron McGee23. 10. 2018 (2018-10-23)
1016 "Gram mesa" James Whitmore Jr.Ron McGee30. 10. 2018 (2018-10-30)
1027 "Ovčari" Michael ZinbergBrooke Roberts13. 11. 2018 (2018-11-13)
1038 "Blizu doma" Tony WharmbyKatherine Beattie20. 11. 2018 (2018-11-20)
1049 "Prelomna odredba" Tessa BlakeElizabeth Rinehart4. 12. 2018 (2018-12-04)
10510 "Tik tak (1. deo)" Stacey K. BlackChristopher Silber11. 12. 2018 (2018-12-11)
10611 "Kazna (2. deo)" James HaymanAdam Targum8. 1. 2019 (2019-01-08)
10712 "Očajne supruge vojnih lica" Michael ZinbergChad Gomez Creasey15. 1. 2019 (2019-01-15)
10813 "X" Greta HeinemannMary Lou Belli12. 2. 2019 (2019-02-12)
10914 "Objašnjenja zavere" Tessa BlakeRon McGee19. 2. 2019 (2019-02-19)
11015 "Ako ne mogu ja, ne možeš ni ti" Stacey K. BlackBrooke Roberts26. 2. 2019 (2019-02-26)
11116 "Preživeli" James Whitmore ml.Cameron Dupuy i Sydney Mitchell12. 3. 2019 (2019-03-12)
11217 "Obračun" Gordon C. LonsdaleChristopher Silber i Adam Targum26. 3. 2019 (2019-03-26)
11318 "Naočigled" LeVar BurtonKatherine Beattie2. 4. 2019 (2019-04-02)
11419 "Podeljena kuća" Debbie ReinischElizabeth Rinehart9. 4. 2019 (2019-04-09)
11520 "Premija" Mary Lou BelliTalicia Raggs16. 4. 2019 (2019-04-16)
11621 "Veruj mi" Jen DerwingsonAustin Badgett i Ron McGee23. 4. 2019 (2019-04-23)
11722 "Objašnjenje rasula" Ed OrnelasBrooke Roberts30. 4. 2019 (2019-04-30)
11823 "Reka Stiks (1. deo)" James HaymanChad Gomez Creasey7. 5. 2019 (2019-05-07)
11924 "Reka Stiks (2. deo)" James Whitmore ml.Christopher Silber14. 5. 2019 (2019-05-14)


Sezona 6 (2019–20)

uredi

Lucas Black je napustio seriju posle epizode "Matthew 5.9". Charles Michael Davis se pridužio glavnoj postavi u epizodi "Čovek u crevnom odelu".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1201 "Sudnji poziv" James HaymanChristopher Silber25. 9. 2019 (2019-09-25)
1212 "Istrebljivačeva zagonetka" Ed OrnelasJan Nash1. 10. 2019 (2019-10-01)
1223 "Trula jabuka" Stacey K. BlackRon McGee8. 10. 2019 (2019-10-08)
1234 "Zaboravljeni" Stacey K. BlackRon McGee15. 10. 2019 (2019-10-15)
1245 "Špijuni i laži" LeVar BurtonBrooke Roberts22. 10. 2019 (2019-10-22)
1256 "Metju 5.9" Michael ZinbergChad Gomez Creasey5. 11. 2019 (2019-11-05)
1267 "Bum bum bum bum" Mary Lou BelliTalicia Raggs12. 11. 2019 (2019-11-12)
1278 "Red mungosa" Rob GreenleaKatherine Beattie19. 11. 2019 (2019-11-19)
1289 "Robijaš" Hart BochnerJan Nash i Christopher Silber26. 11. 2019 (2019-11-26)
12910 "Naknada" Michael ZinbergJan Nash i Christopher Silber17. 12. 2019 (2019-12-17)
13011 "Nevolja na vidiku" Lionel ColemanRon McGee16. 2. 2020 (2020-02-16)
13112 "Čekajući Monroa" James Whitmore ml.Sydney Mitchel23. 2. 2020 (2020-02-23)
13213 "Koren svih zla" Tessa BlakeStephanie Sengupta i Corey Moore1. 3. 2020 (2020-03-01)
13314 "Čovek u crvenom odelu" James HaymanChad Gomez Creasey i Jan Nash8. 3. 2020 (2020-03-08)
13415 "Nemilosrdan" Gordon LonsdaleCameron Dupuy15. 3. 2020 (2020-03-15)
13516 "Prajd i predrasuda" Hart BochnerBrooke Roberts15. 3. 2020 (2020-03-15)
13617 "Pristrasnost" LeVar BurtonTalicia Raggs22. 3. 2020 (2020-03-22)
13718 "Promenjena žena" Mary Lou BelliKatherine Beattie29. 3. 2020 (2020-03-29)
13819 "Monolit" Diana ValentineChad Gomez Creasey i Sydney Mitchel12. 4. 2020 (2020-04-12)
13920 "Monolit" Gordon C. LonsdaleStephanie Sengupta19. 4. 2020 (2020-04-19)


Spoljašnje veze

uredi