Lista epizoda serije Istine i laži

Istine i laži je srpska telenovela koja se snima od 2017. godine. Serija predstavlja rimejk argentinske telenovele Graduados.[1][2][3] Prva sezona serije je emitovana od 25. septembra 2017. godine do 15. juna 2018. godine, a druga od 17. septembra 2018. godine do 21. juna 2019. godine. Emitovanje treće sezone počinje 2020. godine.

Serija Istine i laži za sada broji 2 sezone i 331 epizodu.

PregledUredi

Sezona epizoda Originalna premijera
Prva prikazana Posljednja prikazana
1 171 25. septembar 2017 (2017-09-25) 15. jun 2018 (2018-06-15)
2 160 17. septembar 2018 (2018-09-17) 21. jun 2019 (2019-06-21)
3 TBA 25. februar 2019 (2019-02-25) 21. jun 2019 (2019-06-21)


EpizodeUredi

Sezona 1 (2017−18)Uredi

Br.
ukupno
Br. u
sezoni
Naslov Režija Scenario Originalni datum prikazivanja
11 Epizoda 1.1 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski,
Ljiljana Nestorović i Sandra Silađev
25. septembar 2017 (2017-09-25)
22 Epizoda 1.2 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski,
Ljiljana Nestorović i Sandra Silađev
26. septembar 2017 (2017-09-26)
33 Epizoda 1.3 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
27. septembar 2017 (2017-09-27)
44 Epizoda 1.4 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
2. oktobar 2017 (2017-10-02)
55 Epizoda 1.5 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
3. oktobar 2017 (2017-10-03)
66 Epizoda 1.6 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski,
Ljiljana Nestorović i Sandra Silađev
4. oktobar 2017 (2017-10-04)
77 Epizoda 1.7 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
5. oktobar 2017 (2017-10-05)
88 Epizoda 1.8 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski,
Ljiljana Nestorović i Sandra Silađev
9. oktobar 2017 (2017-10-09)
99 Epizoda 1.9 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
10. oktobar 2017 (2017-10-10)
1010 Epizoda 1.10 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
11. oktobar 2017 (2017-10-11)
1111 Epizoda 1.11 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
12. oktobar 2017 (2017-10-12)
1212 Epizoda 1.12 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
16. oktobar 2017 (2017-10-16)
1313 Epizoda 1.13 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski,
Ljiljana Nestorović i Sandra Silađev
17. oktobar 2017 (2017-10-17)
1414 Epizoda 1.14 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
18. oktobar 2017 (2017-10-18)
1515 Epizoda 1.15 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
19. oktobar 2017 (2017-10-19)
1616 Epizoda 1.16 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski,
Ljiljana Nestorović i Sandra Silađev
23. oktobar 2017 (2017-10-23)
1717 Epizoda 1.17 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
24. oktobar 2017 (2017-10-24)
1818 Epizoda 1.18 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
25. oktobar 2017 (2017-10-25)
1919 Epizoda 1.19 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski,
Ljiljana Nestorović i Sandra Silađev
26. oktobar 2017 (2017-10-26)
2020 Epizoda 1.20 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
30. oktobar 2017 (2017-10-30)
2121 Epizoda 1.21 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
31. oktobar 2017 (2017-10-31)
2222 Epizoda 1.22 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
1. novembar 2017 (2017-11-01)
2323 Epizoda 1.23 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
2. novembar 2017 (2017-11-02)
2424 Epizoda 1.24 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
6. novembar 2017 (2017-11-06)
2525 Epizoda 1.25 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
7. novembar 2017 (2017-11-07)
2626 Epizoda 1.26 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski,
Ljiljana Nestorović i Sandra Silađev
8. novembar 2017 (2017-11-08)
2727 Epizoda 1.27 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
9. novembar 2017 (2017-11-09)
2828 Epizoda 1.28 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
13. novembar 2017 (2017-11-13)
2929 Epizoda 1.29 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
14. novembar 2017 (2017-11-14)
3030 Epizoda 1.30 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
15. novembar 2017 (2017-11-15)
3131 Epizoda 1.31 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
16. novembar 2017 (2017-11-16)
3232 Epizoda 1.32 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
20. novembar 2017 (2017-11-20)
3333 Epizoda 1.33 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
21. novembar 2017 (2017-11-21)
3434 Epizoda 1.34 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
22. novembar 2017 (2017-11-22)
3535 Epizoda 1.35 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
23. novembar 2017 (2017-11-23)
3636 Epizoda 1.36 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski,
Ljiljana Nestorović i Sandra Silađev
27. novembar 2017 (2017-11-27)
3737 Epizoda 1.37 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
28. novembar 2017 (2017-11-28)
3838 Epizoda 1.38 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
29. novembar 2017 (2017-11-29)
3939 Epizoda 1.39 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski,
Ljiljana Nestorović i Sandra Silađev
30. novembar 2017 (2017-11-30)
4040 Epizoda 1.40 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
4. decembar 2017 (2017-12-04)
4141 Epizoda 1.41 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
5. decembar 2017 (2017-12-05)
4242 Epizoda 1.42 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski,
Ljiljana Nestorović i Sandra Silađev
6. decembar 2017 (2017-12-06)
4343 Epizoda 1.43 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
7. decembar 2017 (2017-12-07)
4444 Epizoda 1.44 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski,
Ljiljana Nestorović i Sandra Silađev
11. decembar 2017 (2017-12-11)
4545 Epizoda 1.45 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
12. decembar 2017 (2017-12-12)
4646 Epizoda 1.46 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
13. decembar 2017 (2017-12-13)
4747 Epizoda 1.47 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
14. decembar 2017 (2017-12-14)
4848 Epizoda 1.48 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
18. decembar 2017 (2017-12-18)
4949 Epizoda 1.49 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski,
Ljiljana Nestorović i Sandra Silađev
19. decembar 2017 (2017-12-19)
5050 Epizoda 1.50 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
20. decembar 2017 (2017-12-20)
5151 Epizoda 1.51 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
21. decembar 2017 (2017-12-21)
5252 Epizoda 1.52 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
25. decembar 2017 (2017-12-25)
5353 Epizoda 1.53 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
26. decembar 2017 (2017-12-26)
5454 Epizoda 1.54 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
27. decembar 2017 (2017-12-27)
5555 Epizoda 1.55 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
28. decembar 2017 (2017-12-28)
5656 Epizoda 1.56 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
1. januar 2018 (2018-01-01)
5757 Epizoda 1.57 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski,
Ljiljana Nestorović i Sandra Silađev
2. januar 2018 (2018-01-02)
5858 Epizoda 1.58 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
3. januar 2018 (2018-01-03)
5959 Epizoda 1.59 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
4. januar 2018 (2018-01-04)
6060 Epizoda 1.60 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
8. januar 2018 (2018-01-08)
6161 Epizoda 1.61 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
9. januar 2018 (2018-01-09)
6262 Epizoda 1.62 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
10. januar 2018 (2018-01-10)
6363 Epizoda 1.63 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
11. januar 2018 (2018-01-11)
6464 Epizoda 1.64 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
15. januar 2018 (2018-01-15)
6565 Epizoda 1.65 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
16. januar 2018 (2018-01-16)
6666 Epizoda 1.66 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
17. januar 2018 (2018-01-17)
6767 Epizoda 1.67 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski,
Ljiljana Nestorović i Sandra Silađev
18. januar 2018 (2018-01-18)
6868 Epizoda 1.68 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
22. januar 2018 (2018-01-22)
6969 Epizoda 1.69 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Nina Džuver, Ivan Velisavljević, Kosta Peševski
i Ljiljana Nestorović
23. januar 2018 (2018-01-23)
7070 Epizoda 1.70 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
24. januar 2018 (2018-01-24)
7171 Epizoda 1.71 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
25. januar 2018 (2018-01-25)
7272 Epizoda 1.72 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
29. januar 2018 (2018-01-29)
7373 Epizoda 1.73 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
30. januar 2018 (2018-01-30)
7474 Epizoda 1.74 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić,
Vladislava Vojnović i Sandra Silađev
31. januar 2018 (2018-01-31)
7575 Epizoda 1.75 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
1. februar 2018 (2018-02-01)
7676 Epizoda 1.76 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
2. februar 2018 (2018-02-02)
7777 Epizoda 1.77 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
5. februar 2018 (2018-02-05)
7878 Epizoda 1.78 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
6. februar 2018 (2018-02-06)
7979 Epizoda 1.79 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
7. februar 2018 (2018-02-07)
8080 Epizoda 1.80 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
8. februar 2018 (2018-02-08)
8181 Epizoda 1.81 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
9. februar 2018 (2018-02-09)
8282 Epizoda 1.82 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
12. februar 2018 (2018-02-12)
8383 Epizoda 1.83 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
13. februar 2018 (2018-02-13)
8484 Epizoda 1.84 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
Vladislava Vojnović i Sandra Silađev
14. februar 2018 (2018-02-14)
8585 Epizoda 1.85 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
15. februar 2018 (2018-02-15)
8686 Epizoda 1.86 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
16. februar 2018 (2018-02-16)
8787 Epizoda 1.87 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
19. februar 2018 (2018-02-19)
8888 Epizoda 1.88 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
20. februar 2018 (2018-02-20)
8989 Epizoda 1.89 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
21. februar 2018 (2018-02-21)
9090 Epizoda 1.90 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
22. februar 2018 (2018-02-22)
9191 Epizoda 1.91 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
23. februar 2018 (2018-02-23)
9292 Epizoda 1.92 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
26. februar 2018 (2018-02-26)
9393 Epizoda 1.93 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
27. februar 2018 (2018-02-27)
9494 Epizoda 1.94 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
28. februar 2018 (2018-02-28)
9595 Epizoda 1.95 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
1. mart 2018 (2018-03-01)
9696 Epizoda 1.96 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
2. mart 2018 (2018-03-02)
9797 Epizoda 1.97 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
5. mart 2018 (2018-03-05)
9898 Epizoda 1.98 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
6. mart 2018 (2018-03-06)
9999 Epizoda 1.99 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
7. mart 2018 (2018-03-07)
100100 Epizoda 1.100 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
8. mart 2018 (2018-03-08)
101101 Epizoda 1.101 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
9. mart 2018 (2018-03-09)
102102 Epizoda 1.102 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
12. mart 2018 (2018-03-12)
103103 Epizoda 1.103 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
13. mart 2018 (2018-03-13)
104104 Epizoda 1.104 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
14. mart 2018 (2018-03-14)
105105 Epizoda 1.105 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
15. mart 2018 (2018-03-15)
106106 Epizoda 1.106 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
16. mart 2018 (2018-03-16)
107107 Epizoda 1.107 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
19. mart 2018 (2018-03-19)
108108 Epizoda 1.108 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
20. mart 2018 (2018-03-20)
109109 Epizoda 1.109 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
21. mart 2018 (2018-03-21)
110110 Epizoda 1.110 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić,
Vladislava Vojnović i Sandra Silađev
22. mart 2018 (2018-03-22)
111111 Epizoda 1.111 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
23. mart 2018 (2018-03-23)
112112 Epizoda 1.112 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
26. mart 2018 (2018-03-26)
113113 Epizoda 1.113 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
27. mart 2018 (2018-03-27)
114114 Epizoda 1.114 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
28. mart 2018 (2018-03-28)
115115 Epizoda 1.115 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
29. mart 2018 (2018-03-29)
116116 Epizoda 1.116 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
30. mart 2018 (2018-03-30)
117117 Epizoda 1.117 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
2. april 2018 (2018-04-02)
118118 Epizoda 1.118 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
3. april 2018 (2018-04-03)
119119 Epizoda 1.119 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
4. april 2018 (2018-04-04)
120120 Epizoda 1.120 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
5. april 2018 (2018-04-05)
121121 Epizoda 1.121 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
6. april 2018 (2018-04-06)
122122 Epizoda 1.122 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
9. april 2018 (2018-04-09)
123123 Epizoda 1.123 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
10. april 2018 (2018-04-10)
124124 Epizoda 1.124 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
11. april 2018 (2018-04-11)
125125 Epizoda 1.125 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
12. april 2018 (2018-04-12)
126126 Epizoda 1.126 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
13. april 2018 (2018-04-13)
127127 Epizoda 1.127 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
16. april 2018 (2018-04-16)
128128 Epizoda 1.128 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
Vladislava Vojnović i Sandra Silađev
17. april 2018 (2018-04-17)
129129 Epizoda 1.129 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
18. april 2018 (2018-04-18)
130130 Epizoda 1.130 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
19. april 2018 (2018-04-19)
131131 Epizoda 1.131 Mihailo Vukobratović i Milan KonjevićMilan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
20. april 2018 (2018-04-20)
132132 Epizoda 1.132 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Milan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
23. april 2018 (2018-04-23)
133133 Epizoda 1.133 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Milan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
Vladislava Vojnović i Sandra Silađev
24. april 2018 (2018-04-24)
134134 Epizoda 1.134 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Milan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
25. april 2018 (2018-04-25)
135135 Epizoda 1.135 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Milan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
26. april 2018 (2018-04-26)
136136 Epizoda 1.136 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Milan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
27. april 2018 (2018-04-27)
137137 Epizoda 1.137 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Milan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
30. april 2018 (2018-04-30)
138138 Epizoda 1.138 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Milan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
1. maj 2018 (2018-05-01)
139139 Epizoda 1.139 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Milan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
2. maj 2018 (2018-05-02)
140140 Epizoda 1.140 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Milan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
3. maj 2018 (2018-05-03)
141141 Epizoda 1.141 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Milan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
Vladislava Vojnović i Sandra Silađev
4. maj 2018 (2018-05-04)
142142 Epizoda 1.142 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Milan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
7. maj 2018 (2018-05-07)
143143 Epizoda 1.143 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Milan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
8. maj 2018 (2018-05-08)
144144 Epizoda 1.144 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Milan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
9. maj 2018 (2018-05-09)
145145 Epizoda 1.145 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Milan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
10. maj 2018 (2018-05-10)
146146 Epizoda 1.146 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Milan Konjević, Ljiljana Nestorović, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
11. maj 2018 (2018-05-11)
147147 Epizoda 1.147 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić, Vladislava Vojnović i Sandra Silađev
14. maj 2018 (2018-05-14)
148148 Epizoda 1.148 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Milan Konjević, Milena Depolo, Gordana Goncić
i Vladislava Vojnović
15. maj 2018 (2018-05-15)
149149 Epizoda 1.149 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
16. maj 2018 (2018-05-16)
150150 Epizoda 1.150 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
17. maj 2018 (2018-05-17)
151151 Epizoda 1.151 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
18. maj 2018 (2018-05-18)
152152 Epizoda 1.152 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
21. maj 2018 (2018-05-21)
153153 Epizoda 1.153 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
22. maj 2018 (2018-05-22)
154154 Epizoda 1.154 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
23. maj 2018 (2018-05-23)
155155 Epizoda 1.155 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
24. maj 2018 (2018-05-24)
156156 Epizoda 1.156 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
25. maj 2018 (2018-05-25)
157157 Epizoda 1.157 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
28. maj 2018 (2018-05-28)
158158 Epizoda 1.158 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
29. maj 2018 (2018-05-29)
159159 Epizoda 1.159 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
30. maj 2018 (2018-05-30)
160160 Epizoda 1.160 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
31. maj 2018 (2018-05-31)
161161 Epizoda 1.161 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
1. jun 2018 (2018-06-01)
162162 Epizoda 1.162 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
4. jun 2018 (2018-06-04)
163163 Epizoda 1.163 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
5. jun 2018 (2018-06-05)
164164 Epizoda 1.164 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
6. jun 2018 (2018-06-06)
165165 Epizoda 1.165 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
7. jun 2018 (2018-06-07)
166166 Epizoda 1.166 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
8. jun 2018 (2018-06-08)
167167 Epizoda 1.167 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
11. jun 2018 (2018-06-11)
168168 Epizoda 1.168 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
12. jun 2018 (2018-06-12)
169169 Epizoda 1.169 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
13. jun 2018 (2018-06-13)
170170 Epizoda 1.170 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
14. jun 2018 (2018-06-14)
171171 Epizoda 1.171 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević
i Ivan Stefanović
Ljiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Milan Konjević,
Milena Depolo, Gordana Goncić i Vladislava Vojnović
15. jun 2018 (2018-06-15)


Sezona 2 (2018)Uredi

Br.
ukupno
Br. u
sezoni
Naslov Režija Scenario Originalni datum prikazivanja
1721 Epizoda 2.1 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Milan Konjević17. septembar 2018 (2018-09-17)
1732 Epizoda 2.2 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Milan Konjević18. septembar 2018 (2018-09-18)
1743 Epizoda 2.3 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Milan Konjević19. septembar 2018 (2018-09-19)
1754 Epizoda 2.4 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Milan Konjević20. septembar 2018 (2018-09-20)
1765 Epizoda 2.5 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Milan Konjević21. septembar 2018 (2018-09-21)
1776 Epizoda 2.6 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Milan Konjević24. septembar 2018 (2018-09-24)
1787 Epizoda 2.7 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Milan Konjević25. septembar 2018 (2018-09-25)
1798 Epizoda 2.8 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Milan Konjević26. septembar 2018 (2018-09-26)
1809 Epizoda 2.9 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Milan Konjević27. septembar 2018 (2018-09-27)
18110 Epizoda 2.10 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Milan Konjević28. septembar 2018 (2018-09-28)
18211 Epizoda 2.11 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Milan Konjević1. oktobar 2018 (2018-10-01)
18312 Epizoda 2.12 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Milan Konjević2. oktobar 2018 (2018-10-02)
18413 Epizoda 2.13 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Milan Konjević3. oktobar 2018 (2018-10-03)
18514 Epizoda 2.14 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Milan Konjević4. oktobar 2018 (2018-10-04)
18615 Epizoda 2.15 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Milan Konjević5. oktobar 2018 (2018-10-05)
18716 Epizoda 2.16 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović8. oktobar 2018 (2018-10-08)
18817 Epizoda 2.17 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović9. oktobar 2018 (2018-10-09)
18918 Epizoda 2.18 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović10. oktobar 2018 (2018-10-10)
19019 Epizoda 2.19 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Milan Konjević11. oktobar 2018 (2018-10-11)
19120 Epizoda 2.20 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović12. oktobar 2018 (2018-10-12)
19221 Epizoda 2.21 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović15. oktobar 2018 (2018-10-15)
19322 Epizoda 2.22 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović16. oktobar 2018 (2018-10-16)
19423 Epizoda 2.23 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović17. oktobar 2018 (2018-10-17)
19524 Epizoda 2.24 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Danica Nikolić Nikolić18. oktobar 2018 (2018-10-18)
19625 Epizoda 2.25 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Danica Nikolić Nikolić19. oktobar 2018 (2018-10-19)
19726 Epizoda 2.26 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Danica Nikolić Nikolić22. oktobar 2018 (2018-10-22)
19827 Epizoda 2.27 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Danica Nikolić Nikolić23. oktobar 2018 (2018-10-23)
19928 Epizoda 2.28 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Danica Nikolić Nikolić24. oktobar 2018 (2018-10-24)
20029 Epizoda 2.29 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Danica Nikolić Nikolić25. oktobar 2018 (2018-10-25)
20130 Epizoda 2.30 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Danica Nikolić Nikolić26. oktobar 2018 (2018-10-26)
20231 Epizoda 2.31 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Danica Nikolić Nikolić29. oktobar 2018 (2018-10-29)
20332 Epizoda 2.32 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Danica Nikolić Nikolić30. oktobar 2018 (2018-10-30)
20433 Epizoda 2.33 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović i Danica Nikolić Nikolić31. oktobar 2018 (2018-10-31)
20534 Epizoda 2.34 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Milena Depolo1. novembar 2018 (2018-11-01)
20635 Epizoda 2.35 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Milena Depolo2. novembar 2018 (2018-11-02)
20736 Epizoda 2.36 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Milena Depolo5. novembar 2018 (2018-11-05)
20837 Epizoda 2.37 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Milena Depolo6. novembar 2018 (2018-11-06)
20938 Epizoda 2.38 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Milena Depolo7. novembar 2018 (2018-11-07)
21039 Epizoda 2.39 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Milena Depolo8. novembar 2018 (2018-11-08)
21140 Epizoda 2.40 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Milena Depolo9. novembar 2018 (2018-11-09)
21241 Epizoda 2.41 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Milena Depolo12. novembar 2018 (2018-11-12)
21342 Epizoda 2.42 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Milena Depolo13. novembar 2018 (2018-11-13)
21443 Epizoda 2.43 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Milena Depolo14. novembar 2018 (2018-11-14)
21544 Epizoda 2.44 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić
i Ivan Velisavljević
15. novembar 2018 (2018-11-15)
21645 Epizoda 2.45 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić
i Ivan Velisavljević
16. novembar 2018 (2018-11-16)
21746 Epizoda 2.46 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić
i Ivan Velisavljević
19. novembar 2018 (2018-11-19)
21847 Epizoda 2.47 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić
i Ivan Velisavljević
20. novembar 2018 (2018-11-20)
21948 Epizoda 2.48 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić
i Ivan Velisavljević
21. novembar 2018 (2018-11-21)
22049 Epizoda 2.49 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić
i Ivan Velisavljević
22. novembar 2018 (2018-11-22)
22150 Epizoda 2.50 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić
i Ivan Velisavljević
23. novembar 2018 (2018-11-23)
22251 Epizoda 2.51 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić
i Ivan Velisavljević
26. novembar 2018 (2018-11-26)
22352 Epizoda 2.52 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić
i Ivan Velisavljević
27. novembar 2018 (2018-11-27)
22453 Epizoda 2.53 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić
i Ivan Velisavljević
28. novembar 2018 (2018-11-28)
22554 Epizoda 2.54 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić
i Ivan Velisavljević
29. novembar 2018 (2018-11-29)
22655 Epizoda 2.55 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić
i Ivan Velisavljević
30. novembar 2018 (2018-11-30)
22756 Epizoda 2.56 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Milan Konjević3. decembar 2018 (2018-12-03)
22857 Epizoda 2.57 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Milan Konjević4. decembar 2018 (2018-12-04)
22958 Epizoda 2.58 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Milan Konjević5. decembar 2018 (2018-12-05)
23059 Epizoda 2.59 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Milan Konjević6. decembar 2018 (2018-12-06)
23160 Epizoda 2.60 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Milan Konjević7. decembar 2018 (2018-12-07)
23261 Epizoda 2.61 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Milan Konjević10. decembar 2018 (2018-12-10)
23362 Epizoda 2.62 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić,
Ivan Velisavljević i Maja Cenić
11. decembar 2018 (2018-12-11)
23463 Epizoda 2.63 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić,
Ivan Velisavljević i Maja Cenić
12. decembar 2018 (2018-12-12)
23564 Epizoda 2.64 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić,
Ivan Velisavljević i Maja Cenić
13. decembar 2018 (2018-12-13)
23665 Epizoda 2.65 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić,
Ivan Velisavljević i Maja Cenić
14. decembar 2018 (2018-12-14)
23766 Epizoda 2.66 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Maja Cenić17. decembar 2018 (2018-12-17)
23867 Epizoda 2.67 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Maja Cenić18. decembar 2018 (2018-12-18)
23968 Epizoda 2.68 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Maja Cenić19. decembar 2018 (2018-12-19)
24069 Epizoda 2.69 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Maja Cenić20. decembar 2018 (2018-12-20)
24170 Epizoda 2.70 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Maja Cenić21. decembar 2018 (2018-12-21)
24271 Epizoda 2.71 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vladimir Karan
24. decembar 2018 (2018-12-24)
24372 Epizoda 2.72 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vladimir Karan
25. decembar 2018 (2018-12-25)
24473 Epizoda 2.73 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Aleksa Ršumović
26. decembar 2018 (2018-12-26)
24574 Epizoda 2.74 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Aleksa Ršumović
27. decembar 2018 (2018-12-27)
24675 Epizoda 2.75 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vladimir Karan
28. decembar 2018 (2018-12-28)
24776 Epizoda 2.76 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vladimir Karan
31. decembar 2018 (2018-12-31)
24877 Epizoda 2.77 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vladimir Karan
25. februar 2019 (2019-02-25)
24978 Epizoda 2.78 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vladimir Karan
26. februar 2019 (2019-02-26)
25079 Epizoda 2.79 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Aleksa Ršumović
27. februar 2019 (2019-02-27)
25180 Epizoda 2.80 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Aleksa Ršumović
28. februar 2019 (2019-02-28)
25281 Epizoda 2.81 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vladimir Karan
1. mart 2019 (2019-03-01)
25382 Epizoda 2.82 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vladimir Karan
4. mart 2019 (2019-03-04)
25483 Epizoda 2.83 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vladimir Karan
5. mart 2019 (2019-03-05)
25584 Epizoda 2.84 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vladimir Karan
6. mart 2019 (2019-03-06)
25685 Epizoda 2.85 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vladimir Karan
7. mart 2019 (2019-03-07)
25786 Epizoda 2.86 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić i Maja Cenić8. mart 2019 (2019-03-08)
25887 Epizoda 2.87 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
11. mart 2019 (2019-03-11)
25988 Epizoda 2.88 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
12. mart 2019 (2019-03-12)
26089 Epizoda 2.89 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
13. mart 2019 (2019-03-13)
26190 Epizoda 2.90 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
14. mart 2019 (2019-03-14)
26291 Epizoda 2.91 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
15. mart 2019 (2019-03-15)
26392 Epizoda 2.92 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
18. mart 2019 (2019-03-18)
26493 Epizoda 2.93 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
19. mart 2019 (2019-03-19)
26594 Epizoda 2.94 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
20. mart 2019 (2019-03-20)
26695 Epizoda 2.95 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
21. mart 2019 (2019-03-21)
26796 Epizoda 2.96 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
22. mart 2019 (2019-03-22)
26897 Epizoda 2.97 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
25. mart 2019 (2019-03-25)
26998 Epizoda 2.98 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
26. mart 2019 (2019-03-26)
27099 Epizoda 2.99 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
27. mart 2019 (2019-03-27)
271100 Epizoda 2.100 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
28. mart 2019 (2019-03-28)
272101 Epizoda 2.101 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
29. mart 2019 (2019-03-29)
273102 Epizoda 2.102 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
1. april 2019 (2019-04-01)
274103 Epizoda 2.103 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
2. april 2019 (2019-04-02)
275104 Epizoda 2.104 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
3. april 2019 (2019-04-03)
276105 Epizoda 2.105 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
4. april 2019 (2019-04-04)
277106 Epizoda 2.106 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
5. april 2019 (2019-04-05)
278107 Epizoda 2.107 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
8. april 2019 (2019-04-08)
279108 Epizoda 2.108 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
9. april 2019 (2019-04-09)
280109 Epizoda 2.109 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
10. april 2019 (2019-04-10)
281110 Epizoda 2.110 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
11. april 2019 (2019-04-11)
282111 Epizoda 2.111 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
12. april 2019 (2019-04-12)
283112 Epizoda 2.112 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
15. april 2019 (2019-04-15)
284113 Epizoda 2.113 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
16. april 2019 (2019-04-16)
285114 Epizoda 2.114 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
17. april 2019 (2019-04-17)
286115 Epizoda 2.115 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
18. april 2019 (2019-04-18)
287116 Epizoda 2.116 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
19. april 2019 (2019-04-19)
288117 Epizoda 2.117 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
22. april 2019 (2019-04-22)
289118 Epizoda 2.118 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
23. april 2019 (2019-04-23)
290119 Epizoda 2.119 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
24. april 2019 (2019-04-24)
291120 Epizoda 2.120 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
25. april 2019 (2019-04-25)
292121 Epizoda 2.121 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
26. april 2019 (2019-04-26)
293122 Epizoda 2.122 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
29. april 2019 (2019-04-29)
294123 Epizoda 2.123 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
30. april 2019 (2019-04-30)
295124 Epizoda 2.124 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
1. maj 2019 (2019-05-01)
296125 Epizoda 2.125 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
2. maj 2019 (2019-05-02)
297126 Epizoda 2.126 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
3. maj 2019 (2019-05-03)
298127 Epizoda 2.127 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
6. maj 2019 (2019-05-06)
299128 Epizoda 2.128 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
7. maj 2019 (2019-05-07)
300129 Epizoda 2.129 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
8. maj 2019 (2019-05-08)
301130 Epizoda 2.130 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
9. maj 2019 (2019-05-09)
302131 Epizoda 2.131 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
10. maj 2019 (2019-05-10)
303132 Epizoda 2.132 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
13. maj 2019 (2019-05-13)
304133 Epizoda 2.133 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
14. maj 2019 (2019-05-14)
305134 Epizoda 2.134 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
15. maj 2019 (2019-05-15)
306135 Epizoda 2.135 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
16. maj 2019 (2019-05-16)
307136 Epizoda 2.136 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
17. maj 2019 (2019-05-17)
308137 Epizoda 2.137 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
20. maj 2019 (2019-05-20)
309138 Epizoda 2.138 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
21. maj 2019 (2019-05-21)
310139 Epizoda 2.139 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
22. maj 2019 (2019-05-22)
311140 Epizoda 2.140 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
23. maj 2019 (2019-05-23)
312141 Epizoda 2.141 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
24. maj 2019 (2019-05-24)
313142 Epizoda 2.142 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
27. maj 2019 (2019-05-27)
314143 Epizoda 2.143 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
28. maj 2019 (2019-05-28)
315144 Epizoda 2.144 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
29. maj 2019 (2019-05-29)
316145 Epizoda 2.145 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
30. maj 2019 (2019-05-30)
317146 Epizoda 2.146 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
31. maj 2019 (2019-05-31)
318147 Epizoda 2.147 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
3. jun 2019 (2019-06-03)
319148 Epizoda 2.148 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
4. jun 2019 (2019-06-04)
320149 Epizoda 2.149 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
5. jun 2019 (2019-06-05)
321150 Epizoda 2.150 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
6. jun 2019 (2019-06-06)
322151 Epizoda 2.151 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
7. jun 2019 (2019-06-07)
323152 Epizoda 2.152 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
10. jun 2019 (2019-06-10)
324153 Epizoda 2.153 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
11. jun 2019 (2019-06-11)
325154 Epizoda 2.154 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
12. jun 2019 (2019-06-12)
326155 Epizoda 2.155 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
13. jun 2019 (2019-06-13)
327156 Epizoda 2.156 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
14. jun 2019 (2019-06-14)
328157 Epizoda 2.157 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
17. jun 2019 (2019-06-17)
329158 Epizoda 2.158 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
18. jun 2019 (2019-06-18)
330159 Epizoda 2.159 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
19. jun 2019 (2019-06-19)
331160 Epizoda 2.160 Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Ivan StefanovićLjiljana Nestorović, Danica Nikolić Nikolić, Maja Cenić
i Vojislav Todorović
21. jun 2019 (2019-06-21)


Sezona 3 (2019)Uredi

Istine i laži (sezona 3)

IzvoriUredi

  1. „Počelo snimanje serije „Istine i laži“ koja će se od skora emitovati na Prvoj tv” (sr-RS). Blic.rs. 24. 07. 2017.. Pristupljeno 14. 01. 2018. 
  2. „„Istine i laži“– Nova domaća, porodična serija od jeseni na Prvoj televiziji” (sr). kurir.rs. Pristupljeno 14. 01. 2018. 
  3. inbox-online.com. „"Istine i laži" od jeseni na Prvoj” (sr). Prva Srpska Televizija. Arhivirano iz originala na datum 2018-01-23. Pristupljeno 14. 01. 2018. 

Spoljašnje vezeUredi