La casa de al lado

La casa de al lado ( na španskom: "Kuća iz susedstva") je američka telenovela produkcijske kuće Telemundo koja se snima 2011. godine. Predstavlja rimejk čileanske telenovele La Familia de al Lado iz 2010.

La Casa de al Lado
Žanrkriminalistički, akcija, triler
Formattelenovela
KreatorJosé Ignacio Valenzuela
NastupajuGabriel Porras
Maritza Rodríguez
Miguel Varoni
Catherine Siachoque
Zemlja porijekla Sjedinjene Države
Jezik/cišpanski
Broj epizoda165
Produkcija
Izvršni producent(i)Aurelio Valcárcel Carrol
Postavke kamereviše kamera
Trajanje42 min. po epizodi
Emitiranje
Originalni kanalTelemundo
Audio formatStereo zvuk

Sinopsis uredi

Renato Konde je ugledan milioner i preduzetnik koji se svojom lukavošću uspešno snašao u poslovnom svetu, a njegovo ime postalo je sinonim za moć i bogatstvo. Zajedno sa suprugom Evom stvorio je porodicu na koju je ponosan, a čine je njihovo troje dece: Ignasija, Karola i Benhamin.

S druge strane, Havijer Ruiz i Pilar Arismendi, njihovi su susedi kakve svako poželeti može. Trude se činiti stvari ispravno i kako im dolikuje. Diplomiravši sa odličnim uspehom, venčali su se, dobili dvoje dece i sada čine jednu naizgled savršenu porodicu, dobrodošlu u svaki dom.

Kondeovi i Ruizovi bliski su prijatelji već godinama. Poznaju se, cene, i održavaju svoje dobre komšijske odnose. Tokom niza godina ove dve porodice žive u pravoj harmoniji. Dok većina Kondeovih poslovanja daje izvanredne rezultate, brak Havijera i Pilar takođe se čini skladan, ispunjen mnogim uspesima. No, iznenadna pojava čoveka pod imenom Gonzalo Ibanjez poremetiće mirne svakodnevnice i promeniće njihove živote zauvek, dok će mnoge nerešene misterije krenuti polako da izbijaju na videlo.

Uloge uredi

Glumac: Uloga:
Gabrijel Poras Gonsalo Ibanjez
Marica Rodrigez Pilar Arismendi
Migel Varoni Havijer Ruiz
Katerine Sijačoke Ignasija Konde
Himena Duke Karola Konde
Karla Monroig Rebeka Arismendi
David Čokaro
Frances Ondivijela
Gabrijel Valensuela Emilio