Korisnik:Nevenais8419/песак

Страи Кидс uredi

Страи Кидс је осмочлана мушка група под JYP Ентертаинмент. Значење имена реупе значи „деца која су изгубљена и траже свој пут“, а садржи идентитет који жели слободно и слободно да изрази шарм, а да га не веже стандардизовани оквир и индивидуалност која се разликује од било које постојеће групе идола кроз програм. Сви учесници су свој деби потврдили кроз Мнет ријалити програм 《Страи кидс》 истоименог имена који је емитован 2017. године. Пре свог пуноправног дебија, објавили су свој дебитантски албум 《Mixtape》, објављен 8. јануара 2018. Група је званично дебитовала 25. марта 2018. издавањем мини албумас 《I am not》.

активност

Nevenais8419/песак

Почетак uredi

Пре дебјуа uredi

21. септембра 2017. године, JYP Ентертаинмент најавило је да ће представити нови програм преживљавања за одабир чланова који ће бити представљени на Мнет-ом. Наслов емисије био је „Страе кидс“, која се емитовала сваког уторка од 17. октобра до 19. децембра у 23 сата. Чланови групе не само да су извели свих пет мисија са својим песмама, већ су учествовали и у разним областима као што су продукција, концепт и перформанси. У 5. епизоди која је емитована 14. новембра, Лее Мин-хо најављен је као први члан групе који је номинован након друге мисије, мисија јединице 3: 3: 3. Одлучено је као друга особа која је одустала, што је изазвало шок и жаљење чланова и гледалаца.У последњој епизоди „Залутала деца“, која је 19. децембра емитована  је уживо у продукционом центру Илсан компаније ЦЈ Е&М, прогласано је гласање уживо како би се гледаоци питали за мишљење. Парк Јин-иоунг, извршни директор ЈИП Ентертаинмент, дао је понвну прилику Лее Мин-хо-у и Фелик-у који су били елиминисани да се врате у групи. Парк Јин-иоунг, који је на данашњи дан био задужена за сцену, охрабрио је гледаоце да учествују у гласању текстовима како би се одредио коначни члан дебија Страи Кидс-а и објаснио ” да ће приказати фазу 7 или 9 система групе“ . Прва фаза система од 7 особа који су  „YAYAYA“, што је у прошлости приказано у мисији заузимања, а Страи Кидс, која се трансформисала у систем од 9 особа, извела је фазе три песме „Гррр “ Показали су се закон укупне количине „ Хелеватор “и„ Школски живот “. Конкретно, оцењено је да је изузетан раст два члана Лее Мин-хо-а и Фелик-а, којима је претила опасност да буду елиминисани поново. Избор гледалаца који су гледали позорницу била је огромна подршка од 96% у гласању текста као дебију деветочланог система, а Парк Јин-Иоунг је рекао: „Честитам. Страи Кидс је група од 9, “објавио је коначни резултатe и„ Када је било 9 људи, било је попут живог бића. То се разликовало од израза лица “, рекла је завршна оцена фазе луталице. Банг Цхан, Ким Воо-јин, Лее Мин-хо, Сео Цханг-бин, Хванг Хиун-јин, Хан Ји-сунг, Фелик, Ким Сеунг-мин и Ианг Јеонг-ин бранили су систем од 9 чланова који је оцењен као најкомплетнија комбинација и потврдила коначне чланове.

1. новембра 2017. године објавио је дигитални сингл 《Хеллеватор〉 Ову песму је креирао Парк Јин-иоунг, који је добио прву мисију да доврши сцену сопственом песмом, а створен је комбиновањем значења "Пакао" и "Лифт". Садржи значење кретања ка врху даље у периоду бола и борбе. Учествовали су талентовани чланови Банг Цхан, Цхангбин и Хан, који су пажњу стекли на мрежи објављујући микстејп под називом „3РАЦХА“.

Чланови uredi

Албуми uredi

Референце uredi