Imenik udruga Baranje (CD)

Imenik udruga Baranje, CD u izdanju Mirovne grupe Oaza Beli Manastir, objavljen u novembru (studenom) 2007. godine u tiražu od 150 primjeraka. Izdan je u sklopu projekta Dani udruga Baranje, koji je financirala Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. CD je besplatno podijeljen baranjskim udrugama.

Imenik udruga Baranje (na CD-u)
Autor(i)Vesna Nedić (urednik), Jovan Nedić (redaktura i predgovor), Ratko Mrđa (baza podataka)
Dizajn koricaVesna Nedić
DržavaHrvatska
Jezikhrvatski jezik
Žanr(ovi)imenik na CD-u
IzdavačMirovna grupa Oaza Beli Manastir
Datum izdanja2007.
ISBNISBN 978-953-95299-5-4

U to izdanje uvrštene su sve udruge iz štampanog Imenika udruga Baranje i udruge upisane u Registar udruga Republike Hrvatske Arhivirano 2006-07-16 na Wayback Machine-u do sredine 2007. godine. Ispravljeni su i neki pogrešni podaci iz štampanog izdanja.

PretraživanjeUredi

Podaci o udrugama uvršteni su u bazu podataka koju je pripremila tvrtka PUZ "Pertinax" (više ne postoji; programer dipl. ing. Ratko Mrđa), a koja omogućava pretraživanje "Imenika" prema sjedištu udruge, prema skraćenom imenu, prema vrsti udruge, prema imenu, prema aktivnosti i prema kontakt-osobi.

Da bi se baza podataka mogla pokrenuti potrebno je na kompjuteru imati Windows XP, a da bi pretraga korektno radila treba aktivirati kodni raspored za hrvatski font.

Srodna izdanjaUredi

IzvorUredi

  • Jovan Nedić: "Predgovor", u: "Imenik udruga Baranje"