William Henry Crump (17. april 1865 – 14. januar 1942), poznatiji po umjetničkom imenu Harry Champion, bio je engleski music hall kompozitor, pjevač i Cockney komičar, poznat po nastupima koji su privlačili uglavnom publiku iz radničke klase iz Istočnog Londona. Njegove najpoznatije pjesme (zabilježene na gramofonskim pločama) su "Boiled Beef and Carrots" (1909), "I'm Henery the Eighth, I Am" (1910), "Any Old Iron" (1911) i "A Little Bit of Cucumber" (1915).

Rodio se u istočnolondskoj četvrti Bethnal Green kaod ijete Henryja Crumpa iMatilde Crump rođ. Watson. Scenski debi je imao u dobi od 15 godina u lokalnoj dvorani Royal Victoria Music Hall kada je nastupio pod imenom Will Conray. Godine 1887. je promijenio ime u Harry Champion te počeo nastupati u londonskim music hallovima izvan East Enda; popularnost je stekao razvivši stil pjevanja s brzim tempom kao i pjesmama kojima je opisivao uživanje u hrani.

Champion se istakao i kao uspješni poduzetnik, postavši vlasnikom tvrtke koja je drugim zabavljačima iznajmljivala kočije tipa Brougham, a koju su naslijedili njegovi sinovi. Nakon smrti supruge se povukao, ali se vratio 1930. nastupajući na radiju, gdje je njegov populistički stil uživao veliku popularnost u doba Velike depresije. Zbog bolesti je početkom 1940-ih konačno prekinio karijeru i umro nedugo po dolasku u starački dom 1942.

Vanjske veze uredi