Frank Tripp

(Preusmjereno sa stranice Frenk Trip)

Detektiv narednik Francis "Frank" Tripp je izmišljeni lik policijskog detektiva u TV-seriji CSI: Miami, koga je tumačio Rex Linn.

Frank Tripp
lik iz CSI: Miami
Prvo pojavljivanjeEvidence of Things Unseen
Zadnje pojavljivanjeHabeas Corpse
Tumač/ica ulogeRex Linn
Informacije
Rodmuški
Zanimanjepolicijski detektiv
Supružnik/ci)Melissa (razvod, 3 djece)
Rođenje7. 6. 1950. (1950-06-07) (dob: 74)
Smrt

Fiktivna biografija

uredi

Tripp je rodom iz Teksasa. U djetinjstvu je sanjao da će postati vatrogasac, ali ga je u tome spriječila ozljeda u prometnoj nesreći. Tokom opravka je dosadu kratio čitajući kriminalističke romane zbog koje se odlučio postati policajac. Policiji se priključio po završetku školovanja, te je prije dolaska u Odjela za ubistva, služio u Odjelu za borbu protiv bandi.

Tripp se pojavljuje u prvoj sezoni kao detektiv Odjela za ubistva Policije MIami-Dadea, zadužen za praćenje forenzičkog (CSI) tima na terenu. Iako u usporedbi sa njegovim članovima nema neko naročito obrazovanje, prema njihovim stručnim vještinama osjeća duboko poštovanje, a sa vremenom im postaje dobar prijatelj.

Tripp je sve do početka pete sezone bio povremeni, da bi otada postao stalni lik. Napreduje do čina narednika.

Tokom epizode Bait se otkriva kako je bio oženjen i imao troje djece, odnosno kako je napustio suprugu zbog njenog alkoholizma. Supruga je zbog toga angažirala privatnog detektiva koji je ubijen, i zbog čega će Tripp neko vrijeme biti pod sumnjom kao počinitelj.

Izvori

uredi

Vanjske veze

uredi