Datoteka:Vaporen TCG.jpg

Vaporen_TCG.jpg(420 × 590 piksela, veličina datoteke/fajla: 108 kB, MIME tip: image/jpeg)

Sažetak - Сажетак uredi

Opis

Slika TCG karte Vaporeona

Izvor

[1], [2]

Datum
Autor

Ken Sugimori, Nintendo (vlasnik autorskih prava)

Objašnjenje

Pravedna uporaba za sliku VaporeonTCG.png:
~ Slika će se korstiti samo u članku Pokémon da bi ilustrirala taj članak.
~ Priroda zaštite: promotivna fotografija.
~ Korisnost slike u člancima: Minimalna (1 članak).

Licenciranje uredi

   Ovo je datoteka zaštićena autorskim pravima koju je objavila kompanija ili organizacija u cilju promocije svog rada ili proizvoda u medijima, na primjer reklamni materijal ili promotivna fotografija u press kitu.

Autorsko pravo nad njom najvjerojatnije pripada kompaniji koja je napravila promotivni artikl ili umjetniku koji je napravio dotični predmet; morate navesti podatak o izvoru kao dokaz vlasništva. Nedostatak takvog dokaza je osnova za brisanje slike.

Vjeruje se da se korištenje slika promotivnog materijala u niskoj rezoluciji

može svesti pod poštenu upotrebu po Zakonu o autorskim pravima SAD. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedia:Poštena upotreba.


Napomena pošiljatelju: Molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedia:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima. Valja naglasiti kako politika Wikipedije ne dozvoljava postavljanje promotivnih fotografija živih osoba pod poštenom upotrebom, smatrajući kako se za iste može izraditi slobodni ekvivalent. Sve slike koje u roku od pet dana od postavljanja ne budu imale sve potrebne podatke o objašnjenju, izvoru i autorskim pravima, bit će brisane.


Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna21:15, 25 juli 2011Minijatura verzije (21:15, 25 juli 2011)420 × 590 (108 kB)Vatrena ptica (razgovor | doprinos){{Infoslika |Opis=Slika TCG karte Vaporeona |Izvor=[http://pokebeach.com/], [http://pokebeach.com/sets/jungle.html] |Datum= |Autor=Ken Sugimori, Nintendo (vlasnik autorskih prava) |Objašnjenje=Pravedna uporaba za sliku '''VaporeonTCG.png''':<br>

Sljedećih 3 stranica koriste ovu datoteku: