Datoteka:Savez komunističke omladine Jugoslavije u Srbiji (SKOJ Srbije).png

Savez_komunističke_omladine_Jugoslavije_u_Srbiji_(SKOJ_Srbije).png(250 × 252 piksela, veličina datoteke/fajla: 141 kB, MIME tip: image/png)

Opis uredi

Opis

Logo Saveza komunističke omladine Jugoslavije

Izvor

Savez komunističke omladine Jugoslavije

Datum

5. februar 2015. godine

Autor

Branko Kitanović

Dozvola

Vidi ispod.

Licenca uredi

   Ovo je logo organizacije, objekta ili događaja i zaštićen je ili autorskim pravom ili kao registrirani zaštitni znak. Vjeruje se da se korištenje slika loga u niskoj rezoluciji:

dozvoljeno sukladno pravilima poštene upotrebe propisanim u zakonu o autorskim pravima Sjedinjenih Država. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedia:Poštena upotreba.

Korištenje loga ovdje ne povlači podršku organizaciji od strane bilo Wikipedije bilo Zaklade Wikimedia, niti znači/zahtjeva podršku Wikipedije ili Zaklade Wikimedia od strane te organizacije.


Napomena pošiljatelju: Molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedia:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima. Sve slike koje u roku od pet dana od postavljanja ne budu imale sve potrebne podatke o objašnjenju, izvoru i autorskim pravima, bit će brisane.


Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna01:45, 30 april 2015Minijatura verzije (01:45, 30 april 2015)250 × 252 (141 kB)Nik Oldy (razgovor | doprinos)
05:33, 6 februar 2015Minijatura verzije (05:33, 6 februar 2015)250 × 249 (62 kB)Dardaneli799 (razgovor | doprinos)

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku:

Metapodaci