Datoteka:Marko Weiss.jpg

Marko_Weiss.jpg(231 × 300 piksela, veličina datoteke/fajla: 44 kB, MIME tip: image/jpeg)

Sažetak - Сажетак uredi

Opis

Marko Weiss.

Izvor

Preuzeta i reducirana veličina fotografije sa stranice El Mundo Sefarad (Vidi Wikipedia:Dozvole za objavljivanje (Wikipedia:Dozvole za objavljivanje/El Mundo Sefarad).

Datum

Na sh wiki 26. 1. 2015.

Autor

Nepoznat.

Objašnjenje

Poštena uporaba za članak Marko Weiss, kako bi ilustrirala taj članak i događaje u njemu čiji dijelovi nisu dostupni pod javnim dobrom.

Licenciranje uredi

   Ova datoteka zaštićena je autorskim pravima, ili se presumira kako je zaštićena autorskim pravima. Ipak, vjeruje se kako je korištenje ove datoteke:

dozvoljeno sukladno pravilima poštene upotrebe propisanim u zakonu o autorskim pravima Sjedinjenih Država. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedia:Poštena upotreba.


Napomena pošiljatelju: Molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedia:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima. Sve slike koje u roku od pet dana od postavljanja ne budu imale sve potrebne podatke o objašnjenju, izvoru i autorskim pravima, bit će brisane.


Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna18:54, 26 januar 2015Minijatura verzije (18:54, 26 januar 2015)231 × 300 (44 kB)SadarMoritz (razgovor | doprinos)== Sažetak - Сажетак == {{Infoslika |Opis = Marko Weiss. |Izvor = Preuzeta i reducirana veličina fotografije sa stranice [http://elmundosefarad.wikidot.com/ El Mundo Sefarad] (Vidi Wikipedia:Dozvole za objavljivanje ([[Wikiped...

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku:

Metapodaci