Datoteka:Isaiah Berlin.jpg

Isaiah_Berlin.jpg(382 × 600 piksela, veličina datoteke/fajla: 41 kB, MIME tip: image/jpeg)

Sažetak - Сажетак uredi

Opis

Fotografija Isaiaha Berlina

Izvor

Srpska Wikipedija https://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/3/3f/Isaija-berlin.jpg, originalni izvor: http://berlin.wolf.ox.ac.uk/tribute/2berlins.htm

Datum

17. jula 2015.

Autor

Originalni autor: Lucinda Douglas-Menzies

Objašnjenje

Koristi se za ilustraciju članka o javnoj ličnosti; nedostatak slobodnih ekvivalenata

Licenciranje uredi

   Ova datoteka zaštićena je autorskim pravima, ili se presumira kako je zaštićena autorskim pravima. Ipak, vjeruje se kako je korištenje ove datoteke:

dozvoljeno sukladno pravilima poštene upotrebe propisanim u zakonu o autorskim pravima Sjedinjenih Država. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedia:Poštena upotreba.


Napomena pošiljatelju: Molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedia:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima. Sve slike koje u roku od pet dana od postavljanja ne budu imale sve potrebne podatke o objašnjenju, izvoru i autorskim pravima, bit će brisane.


Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna00:47, 17 juli 2015Minijatura verzije (00:47, 17 juli 2015)382 × 600 (41 kB)Wolmar (razgovor | doprinos){{Infoslika |Opis= Fotografija Isaiaha Berlina |Izvor= Srpska Wikipedija https://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/3/3f/Isaija-berlin.jpg, originalni izvor: http://berlin.wolf.ox.ac.uk/tribute/2berlins.htm |Datum= 17. jula 2015. |Autor= Originalni auto...

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku: