Datoteka:Inicijativa mladih za ljudkska prava-logo.png

Inicijativa_mladih_za_ljudkska_prava-logo.png(157 × 54 piksela, veličina datoteke/fajla: 8 kB, MIME tip: image/png)

Sažetak uredi

Opis

Logotip Inicijative mladih za ljudska prava

Izvor

https://yihr.org/wp-content/themes/yihr/images/yihr-logo.png

Datum

2. april 2022.

Autor

nepoznat

Objašnjenje

Slika se koristi za identifikaciju Inicijative mladih za ljudska prava, predmeta od javnog interesa. Značaj fotografije je u tome da pomogne čitatelju da identificira organizaciju, uvjerava čitatelje da su došli do pravog članka koji sadrži kritičke komentare o organizaciji.

Licenciranje uredi

   Ovo je logo organizacije, objekta ili događaja i zaštićen je ili autorskim pravom ili kao registrirani zaštitni znak. Vjeruje se da se korištenje slika loga u niskoj rezoluciji:

dozvoljeno sukladno pravilima poštene upotrebe propisanim u zakonu o autorskim pravima Sjedinjenih Država. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedia:Poštena upotreba.

Korištenje loga ovdje ne povlači podršku organizaciji od strane bilo Wikipedije bilo Zaklade Wikimedia, niti znači/zahtjeva podršku Wikipedije ili Zaklade Wikimedia od strane te organizacije.


Napomena pošiljatelju: Molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedia:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima. Sve slike koje u roku od pet dana od postavljanja ne budu imale sve potrebne podatke o objašnjenju, izvoru i autorskim pravima, bit će brisane.


Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna11:46, 2 april 2022Minijatura verzije (11:46, 2 april 2022)157 × 54 (8 kB)MirkoS18 (razgovor | doprinos){{Infoslika |Opis=Logotip Inicijative mladih za ljudska prava |Izvor=https://yihr.org/wp-content/themes/yihr/images/yihr-logo.png |Datum=2. april 2022. |Autor=nepoznat |Objašnjenje=Slika se koristi za identifikaciju Inicijative mladih za ljudska prava, predmeta od javnog interesa. Značaj fotografije je u tome da pomogne čitatelju da identificira organizaciju, uvjerava čitatelje da su došli do pravog članka koji sadrži kritičke komentare o organizaciji. }}

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku: