Datoteka:HHI logo.svg

Izvorna datoteka(SVG fajl, nominalno 271 × 271 piksela, veličina fajla: 240 kB)

Sažetak - Сажетак uredi

Opis

logo Hrvatskog hidrografskog instituta

Izvor

www.hhi.hr

Datum

13. svibnja 2013.

Autor

Hrvatski hidrografski institut online

Objašnjenje

Poštena upotreba za sliku

Licenciranje uredi

   Ovo je logo organizacije, objekta ili događaja i zaštićen je ili autorskim pravom ili kao registrirani zaštitni znak. Vjeruje se da se korištenje slika loga u niskoj rezoluciji:

dozvoljeno sukladno pravilima poštene upotrebe propisanim u zakonu o autorskim pravima Sjedinjenih Država. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedia:Poštena upotreba.

Korištenje loga ovdje ne povlači podršku organizaciji od strane bilo Wikipedije bilo Zaklade Wikimedia, niti znači/zahtjeva podršku Wikipedije ili Zaklade Wikimedia od strane te organizacije.


Napomena pošiljatelju: Molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedia:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima. Sve slike koje u roku od pet dana od postavljanja ne budu imale sve potrebne podatke o objašnjenju, izvoru i autorskim pravima, bit će brisane.


Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna03:00, 13 maj 2013Minijatura verzije (03:00, 13 maj 2013)271 × 271 (240 kB)Orijentolog (razgovor | doprinos){{Infoslika |Opis = logo Hrvatskog hidrografskog instituta |Izvor = [http://www.hhi.hr/ www.hhi.hr] |Datum = 13. svibnja 2013. |Autor = Hrvatski hidrografski institut online |Objašnjenje = Poštena upotreba za sliku }}

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku:

Metapodaci