Datoteka:Dinko Gruhonjić.jpg

Dinko_Gruhonjić.jpg(800 × 531 piksela, veličina datoteke/fajla: 84 kB, MIME tip: image/jpeg)

Sažetak - Опис uredi

Opis

Dinko Gruhonjić

Izvor

Medija centar Beograd [1]

Datum

19.9.2012. god

Autor

Medija centar Beograd

Objašnjenje

Slika se koristi za identifikaciju Dinka Gruhonjića, predmeta od javnog interesa. Značaj fotografije je u tome da pomogne čitatelju da identificira Dinka Gruhonjića i njegov značaj u društvu, te da uvjerava čitatelje da su došli do pravog članka.

Licenciranje uredi

   Nad ovom slikom postoje određena autorska prava. Vlasnik tih prava je nepovratno predao sva prava nad njom, dozvoljavajući slobodno umnožavanje, distribicuju, prenošenje, korištenje, mijenjanje, zasnivanje na ili bilo koju drugu eksploataciju od strane bilo koga, u bilo koje svrhe, komercijalne ili nekomercijalne, uz ili bez navođenja autora.


Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna16:19, 30 decembar 2019Minijatura verzije (16:19, 30 decembar 2019)800 × 531 (84 kB)Vrtleska225 (razgovor | doprinos){{Infoslika |Opis= Dinko Gruhonjić |Izvor= Medija centar Beograd [http://www.mc.rs/fotografija-dinko-gruhonjic.1966.html?photoId=28976] |Datum= 19.9.2012. god |Autor= Medija centar Beograd |Objašnjenje= Slika se koristi za identifikaciju Dinka Gruhonjića, predmeta od javnog interesa. Značaj fotografije je u tome da pomogne čitatelju da identificira Dinka Gruhonjića i njegov značaj u društvu, te da uvjerava čitatelje da su došli do pravog članka. }}

Sljedećih 3 stranica koriste ovu datoteku: